Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu aasta terviseedendaja on Descartes'i Kooli direktor Jaan Reinson (2015-04-16 11:30:27)


Täna, 16. aprillil Dorpati konverentsikeskuses toimuval XII Tartu linna tervisekonverentsil "Terve Tartu" kuulutati välja Tartu aasta terviseedendaja, kelleks tänavu nimetati Tartu Descartes'i Kooli kauaaegne direktor Jaan Reinson.


"Jaan Reinsoni eestvedamisel liitus Descartes'i kool 21 aastat tagasi ühe esimesena Eestis tervist edendavate koolide võrgustikuga. Tema algatusel ja toetusel korraldatakse koolis tervisekonverentse ja terviseprojekte, mis on olnud avatud ka teiste koolidele. Ta on aktiivne tervisesportlane ja oma tervisliku eluviisiga eeskujuks," kirjeldas värsket aasta terviseedendajat tervishoiuosakonna juhataja Sirje Kree.

Selle aasta tervisekonverents keskendub vaimsele tervisele. Räägitakse vaimsest tervisest läbi elukaare, negatiivsete mõtete kaalust ning muusika mõjust meie meelele.

Aasta terviseedendaja valiti Tartus esmakordselt 2009. aastal ja selle tiitli on seni pälvinud Ropka-Karlova Päevakeskuse võimlemisrühmade juhendaja Aino Paal (2009);
Tartu Kroonuaia kooli õpetaja ja tervisemeeskonna juht Anu Pärnpuu (2010); Tartu orienteerumisklubi Ilves liige Tiina Oras (2011); Tartu Vaimse Tervise Hooldekeskus tegevusjuhendaja
Camilla Meister (2012); iluvõimlemise tipptreener ja võimlemisklubi Rütmika president Sirje Eomõis (2013); MTÜ Klubi Tartu Maraton juht Indrek Kelk (2014).

Konverentsi korraldab Tartu linnavalitsuse tervishoiuosakond.

Allikas: Tartu Linnavvalitsuse 16.04.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.