Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-04-16 11:27:26)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 131 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 raskete tervisekahjustuse tekitamine, 3 avaliku korra rasket rikkumist, 45 varavastast kuritegu, millest 2 olid röövimised ja 35 vargused (eluruumidest 5 ja sõidukitest 1). Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 2 ja vigastada sai 4 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 5. Väärtegusid registreeriti 333.

Piiril väljastati 10 sisenemiskeeldu ja 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine 1.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

15. aprillil teatati, et Põhja-Tallinna linnaosas Vasara tänaval asuva maja korteris tungiti tüli käigus kallale 56-aastasele naisele.

15. aprillil teatati, et Lasnamäe linnaosas Majaka tänaval asuva maja korteris lõi 46-aastane mees 51-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatava kinni.

Röövimised

15. aprillil teatati, et Lasnamäe linnaosas Paekaare tänaval peksid tuttavad 20-aastast meest ja võtsid talt ära isiklikud asjad.

15. aprillil teatati, et kaks meest üritasid relvataolise esemega röövida Lasnamäe linnaosas K. Kärberi tänaval asuvat kioskit. Kuna kassiiril polnud ei raha ega ehteid, lahkusid noormehed tühjade kätega.

Harjumaa

Vargus

15. aprillil teatati, et Saku alevikus Tallinna maanteel asuva maja juurest varastati jalgratas. Kahju on 380 eurot.

Juhtumid piiril

15. märtsil kontrolliti Tallinnas Lootsi tänaval Soome Vabariigi kodanikku, kellelt võeti hoiule tsiviilkäibes keelatud kasteet.

15. märtsil koostati piiril sisenemiskeeld Ukraina kodanikule, sest tal puudusid piisavad rahalised vahendid reisil viibimiseks ning tema reisi eesmärgi ja tingimuste kohta esitatud põhjendused ei olnud usaldusväärsed. Kuni Eestist lahkumiseni viibib naine Tallinna lennujaama non-Schengeni alal.

15. märtsil koostati piiril sisenemiskeeld Ukraina kodanikule, sest mehe ütlused ei vastanud viisa taotlemisel esitatud andmetele. Kuna mehe ütlused reisi eesmärgi kohta ei olnud usaldusväärsed, tunnistati ta viisa kehtetuks ning ta ootab Tallinna lennujaama non-Schengeni alal järgmist lendu Kiievisse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

15. aprillil avastati, et Tartus Haki tänaval on sisse murtud keldriboksi ja varastatud halli värvi maastikujalgratas Scott. Kahju on 3500 eurot.

Valgamaa

Vargus

15. aprillil teatati, et Valgas Metsa tänaval murti sisse garaažiboksi ja varastati kaks veoauto rehvi. Varguse ja lõhkumisega tekitatud kahju on 225 eurot.

Võrumaa

Vargus

15. aprillil teatati, et Võru vallas Loosu külas murti sisse garaaži ja varastati kaks ATV-d. Kahju on 6200 eurot.

Juhtumid piiril:

15. aprillil avastasid Mehikoorma piirivalvurid Lämmijärvel püügile asetatud võrguliini, mis ei olnud nõuetekohaselt tähistatud. Nakkevõrgud eemaldati püügilt ja toimetati hoiule Mustvee kordoni Mehikoorma teenistuskohta. Juhtumiga tegeleb edasi Keskkonnainspektsioon.

15. aprillil saabus Koidula piiripuntki riigist väljuvale suunale sõiduauto Subaru, mida juhtis 35-aastane Eesti Vabariigi kodanik. Piirivalvurid tuvastasid, et sõidukil puudus kehtiv tehnoülevaatus. Sõiduki juhile määrati rahatrahv ning ta suunati lähimasse ülevaatuspunkti.

15. aprillil kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist väljumisel sõiduautot Mercedes-Benz, mida juhtis 23-aastane Eesti Vabariigi kodanik. Piirivalvurid tuvastasid, et sõidukil puudub kehtiv liikluskindlustus. Mehele määrati rahatrahv ja tal lubati lahkuda Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine

14. aprillil lõi 40-aastane mees Viru-Nigula vallas Pada külas korteris elukaaslasele, 40-aastasele naisele, kirvega pähe. Naine viidi haiglasse ravile. Mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni.

Ida-Virumaa

Tapmiskatse

14. aprillil kell 4.15 ajal lõi 22-aastane naine Kohtla-Järvel Sõpruse tänaval maja korteris noaga 25-aastast meest. Mees viidi haiglasse. Naine peeti kuriteos kahtlustatavana kinni.

Kehaline väärkohtlemine

10. aprillil peksis seni kindlaks tegemata mees Püssi linnas 25-aastast meest. Peksmise ajal läks kannatanul kaduma mobiiltelefon väärtusega 300 eurot.

15. aprillil lõi seniks kindlaks tegemata mees Kohtla-Järvel Keskallee tänaval 49-aastast naist.

Vargused

11. aprillil varastati Narvas Kangelaste tänaval asuvast korterist 270 eurot.

15. aprillil varastati Narvas Kreenholmi tänaval asuvas kaupluses mehelt mobiiltelefon väärtusega 312 eurot.

15. aprillil varastati Narvas Pähklimäe tänaval asuvas koolis tüdrukult mobiiltelefon väärtusega 279 eurot.

15. aprillil avastati, et Narvas Lõuna tänaval aiandusühistu Oktoober suvilast on varastatud DVD-pleier, trimmer ja tööriistu. Kahju on 1108 eurot.

15. aprillil varastati Sillamäe Viru puiesteel telefoniesindusest mobiiltelefone ja tahvelarvuteid. Kahju selgitamisel.

15. aprilli hommikul avastati, et Narvas Kerese tänaval on maja juurest ära varastatud mopeed. Kahju on 300 eurot.

15. aprillil varastati Narvas Uusküla tänaval asuvast ruumist sülearvuti. Kahju on 437 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Asja rikkumine või hävitamine

15. aprillil kella 4 paiku põles Paides Pärnuvälja tänaval suletud territooriumil veoauto Mercedes-Benz, mille kabiin hävis. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
16. aprillil südaöö paiku löödi Pärnus Lao tänaval majutusasutuses 27-aastast meest. Kahtlustatavana peeti kinni 21- ja 20-aastane noormees.

Raplamaa

Röövimine

15. aprillil kella 1 paiku tungiti Kohila vallas Angerja külas tallu, kust rööviti vägivalda kasutades 250 eurot sularaha.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 16.04.2015 pressiteade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.