Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Nädalavahetusel on lihavõtte linnuvaatluspäevad (2015-04-02 11:43:15)

Eesoleval nädalavahetusel, 4.-5. aprillil toimuvad traditsioonilised lihavõtte linnuvaatluspäevad. Eesti Ornitoloogiaühing (EOÜ) kutsub neil päevil kõiki õue linde vaatlema ja saabunud kevadlinde tervitama.
Vaatamata kehvale ilmaprognoosile on tänu eriti varajasele kevadele oodata siiski palju linde ja ka üllatusi. Vaatluspäevadel osalemiseks ei pea tundma kõiki linde, oluline on vaid märgata enda ümber toimuvat. Lindude tegutsemist võib jälgida oma koduaias või minna pikemale linnuretkele. Kokkuvõtete tegemiseks palume kõik kohatud linnud (keda tunned!) kirja panna ning igal liigil hinnata ka ligikaudset nähtud lindude arvu.
Tulemused saab mugavalt sisestada EOÜ kodulehel www.eoy.ee. Palume seda võimalusel teha juba pühapäeval, sest esimene kokkuvõte vaatluspäevadest avaldatakse esmaspäeval. Interneti puudumisel võib tulemusi saata ka postiga aadressil Veski 4, 51005 Tartu. Linnuvaatluspäevade tulemusi ootame nii interneti kui posti teel 9. aprillini. Vaatluspäevi toetab OÜ5dVision.

Lihavõtte linnuvaatluspäevi korraldab Eesti Ornitoloogiaühing alates 1998. aastast. Selle eesmärk on tähistada lindude kevadist saabumist ning pöörata tähelepanu meie ümber tegutsevatele lindudele.


Allikas: Eesti Ornitoloogiaühingu 02.04.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.