Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Valmis põhjalik õpik kalakasvatamise kohta (2015-03-27 11:12:44)


Kalanduse teabekeskus andis välja õpiku "Kalakasvatus. Perspektiivsed liigid", kus esmakordselt keskendutakse Eesti kalakasvatustes vähelevinud, kuid majanduslikult perspektiivikatele liikidele.

"Eestis on Euroopa Kalandusfondi toel viimase seitsme aasta jooksul oluliselt investeeritud kalakasvatuste infrastruktuuri rajamisse. Turuolud on aga muutlikud ja meie kalakasvatajad peavad pidevalt leidma kasvatamiseks kõige tulutoovamaid liike," ütles Kalanduse teabekeskuse juhataja Toomas Armulik. "Õppematerjalis käsitletaksegi ahvena, angerja, angersäga, paalia, koha, siia ja tuura kasvatamise võimalusi Eestis." Õpik on suunatud kalanduse ja veterinaaria valdkonna üliõpilastele ning kutseõppuritele ja juba tegutsevatele kalakasvatajatele.

Õpiku autoriteks on Eesti Maaülikooli (EMÜ) kalade haiguste lektor Priit Päkk, EMÜ teadur Kai Ginter, EMÜ molekulaargeneetika professor Riho Gross, EMÜ Limnoloogiakeskuse juhataja Ain Järvalt, kalakasvataja Ats Kruusamägi ja EMÜ kalakasvatuse professor Tiit Paaver. Õpik valmis Euroopa Kalandusfondi toel.

Laadi õpik TASUTA http://www.kalateave.ee/images/downloadplugin/9b86276b400ba
80ccaadc84890ec944a-Kalakasvatus-veebi.pdf

TÜ Eesti Mereinstituudi kalanduse teabekeskus on Pärnus tegutsev kalanduse info-, koolitus- ja nõuandekeskus, mille tegevus toimub "Euroopa Kalandusfondi 2007-2013 rakenduskava" meetme 3.1 "Ühistegevused" raames. Teabekeskuse eesmärk on varustada kalandussektorit kaasaegse oskusteabe, koolituse ja nõuandega ning suurendada tarbijateadlikkust.

Allikas: Kalanduse teabekeskuse 27.03.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.