Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 12. nädala eelinfo (2015-03-16 01:35:53)

Esmaspäev, 16. märts

Põllumajandusminister Ivari Padar osaleb Brüsselis toimuval EL põllumajandus- ja kalandusnõukogu istungil, kus on arutlusel piimaturu hetkeseis, mahepõllumajandust reguleerivad EL õigusaktid ja EL ühise põllumajanduspoliitika lihtsustamine. Nõukogu istungil osalevad ka põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Illar Lemetti, toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron ja eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Madis Pärtel.

Põllumajandusministeeriumi külastab USA Arkansase osariigi delegatsioon, kes soovib tutvuda Eesti põllumajanduse ja selle peamiste probleemidega, uurida turustamisvõimalusi.

Teisipäev, 17. märts

Põllumajandusministeeriumis toimub Eesti maaelu arengukava 2014-2020 nõustamishanke pakkumuste avamine. Samal teemal: http://www.agri.ee/et/uudised/pollu-ja-maamajanduslikku-nou-soovivad-hakata-pakkuma-kolm-organisatsiooni

Kolmapäev, 18. märts

Põllumajandusministeeriumis toimub aiandussektori ümarlaud, kus on arutlusel aiandussektori 2015. aasta tegevused.

Neljapäev, 19. märts

Minister Padar osaleb valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Reede, 20. märts

Minister Padar osaleb Olustveres toimuval konverentsil "Põllumees kui tippjuht", kus kuulutab välja "Põllumajandussektori tippjuht 2015" aunimetuse saaja. Lisainfo konverentsi programmi kohta: http://corpore.ee/event/konverents-pollumees-kui-tippjuht/


Allikas: Põllumajandusministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.