Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 12. nädala eelinfo (2015-03-16 01:35:45)

Esmaspäev, 16. märts

- Kell 11 allkirjastavad keskkonnaminister Mati Raidma ning ASi Kunda Nordic Tsement esindaja ministeeriumi ja ettevõtte vahelise vaba tahte lepingu. Info vabatahte lepingute kohta leiab siit.

- Algusega kell 16 toimub Keskkonnaameti Tartu kontoris Tartu maakonnas asuva Pähklisaare looduskaitseala kaitse-eeskirja eelnõu tutvustamine ja avalik arutelu.


Teisipäev, 17. märts

- Teisipäevast neljapäevani, 17-19. märtsini toimub Tallinnas Keskkonnaagentuuri ja Euroopa meteoroloogiasatelliitide organisatsiooni (EUMETSAT) korraldatud koolitus "Practical use of EUMETSAT data". Koolitusel osalevad Eesti, Läti, Leedu, Poola, Venemaa ja Valgevene sünoptikud ja teised oma töös satelliidi andmeid kasutavad spetsialistid.

Kolmapäev, 18. märts

- Algusega kell 13.30 toimub Keskkonnaministeeriumis kliimapoliitika põhialuste aastani 2050 koostamise energeetika ja tööstuse töörühma esimene koosolek. Lisainfo siit.

Neljapäev, 19. märts

- Kell 14 kohtuvad keskkonnaminister Mati Raidma ning Keskkonnaameti esindajad Tahkuranna vallavalitsuse esindajatega, et arutada Uulu-Võiste luitemännikute kaitseala teemadel.

- Kell 15.00 avab Loodusmuuseum uue näituse "Öised tiivulised", mis räägib ööliblikate ja kakkude salapärasest maailmast. Kell 18.00 toimub kõikidele huvilistele kuraatoriõhtu, kus Eesti Loodusmuuseumi zooloog Anne-Ly Nurmõtalo ja entomoloog Aare Lindt tutvustavad näitust lähemalt. Näitus jääb avatuks 31. augustini 2015.


Reede, 20. märts

  • Reedest laupäevani osaleb Keskkonnainspektsioon Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses toimuval meremessil, kus selgitab kalapüügiga seotud küsimusi ning muid keskkonnanõudeid, mida kalastajad, veesõidukite omanikud ning looduses liikujad peavad silmas pidama. Kalapüügiseadust ja püügilube puudutavaid küsimusi aitavad selgitada Keskkonnaministeeriumi ja Keskkonnaameti esindajad.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.