Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
"Maitsva Tartu" parimaid maitseid pakkus Chez André (2015-03-03 10:46:26)


Tartus veebruaris toimunud maitseelamuste kuu "Maitsev Tartu" parimaks erimenüüks hindasid toidunautlejad restorani Chez André kolmekäigulise eripakkumise.


1.-28. veebruarini toimus Tartus restoranikuu "Maitsev Tartu", mille käigus tutvustasid üksteist Tartu restorani toidukultuuri ja pakkusid uusi maitseelamusi. Lisaks eriroogade maitsmisele said restoranikülastajad hinnata ka söögikohtade pingutusi, selgitades välja parima erimenüü pakkuja. Külastajatel oli võimalus hinnata restoranide pingutusiwww.maitsevtartu.ee kodulehel või restoranis hindamissedelil. Hääletajaid oli kokku 3456, kellest 620 andis oma hinnangu internetihääletusel. Projekti eestvedaja, linnavalitsuse ettevõtluse arengu spetsialisti Marilin Krooni sõnul olid hinnangud uutele maitseelamustele väga positiivsed, nii, et võitja selgus ülimalt pingelises konkurentsis.

Projektis osalesid Atlantis, Bel-Ami, Cafe Truffe, Chez André, Dorpat, Eduard Vilde lokaal, Meat Market, Polpo, Spargel, Werner ja Villa Margaretha. Kõik restoranid pakkusid lisaks oma tavamenüüle sõbraliku hinnaga kolmekäigulist erimenüüd, mille põhiline koostisosa valmis eestimaisest toorainest. Maitsepaleti mitmekesistamiseks jagati toorained ettevõtete vahel loosiga, nii oli menüüdes nii veiseliha, sealiha, lammas, küülik, uluk, vutt, part, kana kui ka kala.

"Maitsev Tartu" toimus tänavu esmakordselt, jätkates Tartus varem korraldatud rahvusköökide päevade traditsioone.

Allikas: Tartu Linnavalitsuse 03.03.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.