Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 10. nädala eelinfo (2015-03-02 00:00:14)


Kolmapäev, 4. märts

- Kell 15 külastab keskkonnaminister Mati Raidma Harjumaal Kiili vallas asuvat ASi ESTKO, et üle anda Euroopa Liidu ökomärgise sertifikaat, mis on mõeldud ettevõtetele, kes hoolivad keskkonnast ja tahavad vähendada oma toodete negatiivset mõju keskkonnale. AS ESTKO on neljas Eesti ettevõte, kes võib Euroopa Liidu ökomärgist oma tootel kasutada.

Neljapäev, 5. märts

- Neljapäeval, 5. märtsil kell 13 tutvustatakse meediale Keskkonnaministeeriumi (Narva mnt 7a) 7. korruse koosolekuruumis uuringut, millest selgub, kui palju toitu Eesti kodumajapidamistes ja toitlustusasutustes ning -ettevõtetes ära visatakse. Uuringust räägivad Keskkonnaministeeriumi jäätmeosakonna juhataja Peeter Eek ning uuringu läbiviija Säästva Eesti Instituudi vanemekspert Harri Moora. Palun oma osalemisest teada anda.


- Kell 14.00 tutvustab Keskkonnaministeeriumi I korruse saalis Säästva Eesti Instituudi vanemekspert Harri Moora uuringut "Toidujäätmete ja toidukao teke Eesti kodumajapidamistes ja toitlustusasutustes". Kuulama on oodatud kõik huvilised.

Reede, 6. märts

- Brüsselis toimub keskkonnanõukogu, kus arutatakse kliima- ja energiapoliitika raamistiku, GMOde ning Euroopa poolaasta keskkonnasäästlikumaks muutmise küsimusi.

Laupäev, 7. märts

- algusega kell 10 toimub Kolgaküla rahvamajas ning Aaviku talu metsamaal Keskkonnaameti, Aaviku talu ja Eesti Hobusekasvatajate Seltsi korraldatud hobustega metsatööpäev Lahemaal, kus räägitakse hobutöö ajaloost ja perspektiividest ning saab koos raskeveohobustega metsast palke välja vedada

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.