Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Ida prefektuur kehtestab jääle mineku piirangu (2015-02-24 09:22:20)


Muutuvad ilmaolud toovad alates 24.02.2015 kaasa Peipsi järvele mineku piirangud.

Kiiresti muutuvate ilmastiku- ja jääolude tõttu on Peipsi järvel tekkinud pragusid ja lahtise veega auke. Alates homsest, 24. veebruarist on lubatud Peipsi järve jääle väljuda jalgsi ja maastikusõidukitega Ida-Viru ja Jõgevamaa maakonna piirist kuni Lagedi külani (Lohusuu vald) kuni ühe kilomeetiri kaugusele kaldast. Lagedi külast kuni Vasknarva külani võib jalgsi ja maastikusõidukitega jätkuvalt minna kuni viie kilomeetrini kaldast.

Keelatud on Peipsi järve jääle minek ojade ja jõgede suudmetele lähemale kui 200 meetrit ja Narva jõe suudmealale lähemale kui 500 meetrit.

"Jääolud võivad pehmete ilmastikuolude tõttu kiiresti muutuda, seetõttu tuleb järvel liikudes olla äärmiselt tähelepanelik, eriti ojade ja jõgede suudmetes. Väljumiseks lubatud alal leitud lahtise veega ohtlikest kohtadest palume teavitada koheselt lähimat kordonit," lausus Ida prefektuuri piirivalvejuht Indrek Püvi.

Turvalist liiklemist jääl!

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.