Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 5. nädala eelinfo (2015-01-26 00:13:26)

Esmaspäev, 26. jaanuar

- Põllumajandusminister Ivari Padar osaleb Euroopa Liidu põllumajandusministrite nõukogu istungil. Kõne all mh Venemaa poolt kehtestatud sisseveokeeld Euroopa Liidu toidukaupadele.

- Kalamajandusosakonna juhataja Ain Soome osaleb Riigikogu keskkonnakomisjoni istungil, kus arutatakse uue kalapüügiseaduse eelnõu kohta esitatud parandusettepanekuid.

Teisipäev, 27. jaanuar

- Kell 10 toimub Tallinnas Olümpia hotellis konverents "Ühise põllumajanduspoliitika rakendamine Eestis - tulemused ja tulevikuväljavaated". Konverentsil antaks ülevaade Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika tulemuslikkusest Eestist. Ettekannetega osalevad Euroopa Komisjoni, OECD, Euroopa Keskkonnapoliitika Instituudi esindajad ja Eesti eksperdid. Konverentsi korraldab Põllumajandusministeerium. Lisainfo konverentsi kohta www.agri.ee/et/konverents-uhise-pollumajanduspoliitika-rakendamine-Eestis-2015.

Kolmapäev, 28. jaanuar

- Kell 11 toimub ministeeriumi suures saalis teabepäev, kus tutvustatakse mahetootjate võimalusi rakenduvas Eesti maaelu arengukavas aastateks 2014-2020.

- Kell 13 toimub ministeeriumi väikses saalis "Lihaveisesektori 2015-2020 arengukava" kolmas töörühma koosolek, kus arutatakse nii arengukavaga seotud teemasid kui ka sektori 2015. aasta peamisi tegevusi ja eesmärke.

Neljapäev, 29. jaanuar

- Minister Ivari Padar osaleb valitsuse istungil ja valitsuskabineti nõupidamisel.

- Kell 11 toimub Tallinnas hotellis Euroopa konverents "Sinise majanduskasvu potentsiaal Eesti rannikumeres". Konverentsil teevad Eesti, Taani ja Norra eksperdid ülevaate rannikumere majandamise võimalustest (nt väheväärtusliku kala väärindamine, vetika- ja karbikasvatus, meremuda kasutamine) ja kasvuvaldkondadest Läänemeres ning maailmas tervikuna. Konverentsi korraldab Kalanduse teabekeskus. Vaata ka http://www.kalateave.ee/et/uudised/4620-kalanduse-teabekeskus-konverents-sinise-majanduskasvu-potentsiaal-eesti-rannikumeres. Lisainfo: Toomas Armulik, Kalanduse teabekeskus, tel 503 9276

- Kell 15 toimub Valgamaal Sangaste seltsimajas Põllumajandusministeeriumi infopäev, kus tutvustatakse veebruaris 2015 avanevaid maaelu arengukava 2014-2020 meetmeid "Väikeste põllumajandusettevõtete arendamine" ja "Investeeringud põllumajandusettevõtete tulemuslikkuse parandamiseks."

Reede, 30. jaanuar

- Kell 10 tutvustatakse ministeeriumi väikses saalis Euroopa Liidu teavitus- ja müügiedendusmeedet, mille alusel toetatakse erinevaid toiduvaldkonna promotsioonitegevusi nii Euroopa Liidu siseturul kui ka kolmandates riikides. Tutvustatakse nii hetkel kehtivaid taotlus- ja rakendusreegleid, kui ka alates 01.12.2015 jõustuvaid muudatusi.

- Minister Ivari Padar on visiidil Pärnumaal, kus külastab vesiviljeluse tootjaorganisatsiooni Ecofarm ning kilu ja räime tootjaorganisatsiooni Eesti Kalapüügiühistu tootmishooneid.

  • Kell 14 avab minister Ivari Padar Pärnus Kalanduse teabekeskuse renoveeritud hoone (Kalda 1a, Pärnu). Tegemist on Pärnu Vallikääru serval asuva ajaloolise lootsitorniga.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi eelteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.