Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-01-20 15:52:13)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti
Politsei- ja Piirivalveametis 82 avaldust ja teadet kuritegudest, nende hulgas 44 varavastastest kuritegu, mille seas oli 1 röövimine, 31 vargust (7 eluruumidest, 3 sõidukitest) ja 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 14 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 19. Registreeriti 401 väärtegu. Piirilt registreeriti 1 Eestist väljasaadetud isik.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

19. jaanuaril sai politsei teate, et Kärberi tänava korteris rünnati 62-aastast meest. Kahtlustatavana on kinnipeetud 25-aastane mees.

19. jaanuaril sai politsei teate, et Tööstuse tänava korteris tungiti kallale 30-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 37-aastase mehe.

19. jaanuaril sai politsei teate, et Viru väljakul tõugati 78-aastast meest.

19. jaanuaril sai politsei teate, et Lastekodu tänava korteris löödi 83-aastast meest. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 50-aastase mehe.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

19. jaanuaril sai politsei teate, et Aaviku külas Vana-Aaviku tee korteris tungiti kallale 46-aastasele mehele. Kahtlustatavana on kinnipeetud 26-aastane mees.

Vargused

Politseile teatati, et ööl vastu 19. jaanuari varastati Saue linnas metallist võrkaed. Vargusega tekitatud kahju on ligi 30000 eurot.

Politseile teatati, et 18. jaanuari öösel Saue linnas Tule tänaval murti sisse veoautosse ja varastati autoraadio, raadiosaatja, dokumendid ning diiselkütust. Vargusega tekitatud kahju on vähemalt 300 eurot.

19. jaanuaril sai politsei teate, et Paldiski linnas Jaama tänava territooriumilt varstati paadimootor ja juhtimispult. Vargusega tekitatud kahju on 1500 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Omavoliline sissetung

18. jaanuaril sai politsei teate, et viimase kuu jooksul on Kasepää vallas Kükita külas akna kaudu sisse murtud eramusse ja varastatud induktsioonpliit Nordy. Kahju on 260 eurot.

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai teate, et 16. jaanuaril lõi 69-aastane mees Räpina vallas Võõpsu aleviku eramus tuttavat 66-aastast naist, tekitades viimasele tervisekahjustuse. Politsei kuulas mehe kuriteos kahtlustatavana üle.

Tartumaa

Vargus

Politsei sai teate, et 16. jaanuaril varastati Tartu vallas Tila külas ehitusobjektilt tellingud. Kahju on 1960 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

17. jaanuaril sai politsei teate, et Otepääl kasutasid kaks meest ühe 39-aastase mehe suhtes ebatsensuurseid väljendeid. Juhtunusse sekkus mööduja, kellega meestel tekkis kähmlus, mille käigus rebenes mehe jope. Viga saanud mees sai traumapunktis esmaabi ning teatas hiljem juhtunust politseile. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Viljandimaa

Vargus

17. jaanuaril teatati politseile, et 17. jaanuaril varastas Viljandis Kaevu tänava eramus tundmatu naine 72-aastase mehe pangakaardi ning võttis hiljem seda kasutades mehe pangakontolt raha. Kahju on 3942 eurot.

Võrumaa

Vargus

19. jaanuaril teatati politseile, et nädalavahetuse jooksul murti Võru linnas Mündi tänaval sisse eramusse ning varastati televiisor Panasonic. Kahju on 1000 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeval Lääne- ja Ida-Virumaal olulisi sündmusi ei registreeritud.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

19. jaanuaril avastati, et Lääne-Nigula vallas Taebla alevikus on asutuse territooriumil varastatud veokitelt akud. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Vargus

15. jaanuaril kella 3 ja 6 vahel varastati Pärnus Rüütli tänaval meelelahutusasutusest jope taskust mobiiltelefon Cat. Kahju on 250 eurot.

Raplamaa

Vargused

Ööl vastu 19. jaanuari varastati Raplas Jõe tänaval hoovis parkinud kaubikust ressiiver. Kahju on 850 eurot.

19. jaanuariil kella 8 ja 19 vahel varastati Kohila vallas Vilivere külas majast erinevaid esemeid. Kahju on 950 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.