Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei-ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2015-01-14 15:27:13)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei-ja Piirivalveametis
60 avaldust ja teadet kuritegudest, nende hulgas 2 avaliku korra rasket rikkumist ning 25 varavastast kuritegu, millest 15 olid vargused (4 eluruumidest, 1 sõidukist) ja 4 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 1 inimene. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 9. Registreeriti 308 väärtegu. Registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Raske tervisekahjustuse tekitamine

13. jaanuaril sai politsei teate, et Paekaare tänava korteris pussitati 49-aastast meest. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 40-aastase naise.

Kehaline väärkohtlemine

Politseile teatati, et 9. jaanuaril lõi majanaaber Õismäe teel 76-aastast meest.

Vargused

Politseile teatati, et 12. jaanuaril varastati Uus-Sadama tänaval pargitud sõiduautolt rehvid valuvelgedega. Vargusega tekitatud kahju on 2060 eurot.

Politseile teatati, et 12. jaanuaril murti Katusepapi tänava korterisse ja varastati televiisor, lauaarvuti monitoriga, tahvelarvuti, tööriistu, kitarr, alkoholi ja sularaha. Vargusega tekitatud kahju on 1180 eurot.

Harjumaa

Vargus

13. jaanuaril sai politsei teate, et Saku vallas Roobuka külas murti sisse eramajja ja varastati sularaha ja kõvaketas. Vargusega tekitatud kahju on vähemalt 550 eurot.

Lõuna prefektuur

Valgamaa

Vargus

13. jaanuaril teatati politseile, et Valgas Viljandi maanteel on sisse murtud eramusse ja garaaži ning varastatud kaks mootorsaagi, kaks muruniidukit ja muid esemeid. Kahju on selgitamisel.

Viljandimaa

Vargus

13. jaanuaril sai politsei teate, et Viljandi vallas Vana-Võidu külas murti sisse merekonteinerisse ja varastati erinevaid tööriistu. Kahju on selgitamisel.

Juhtumid piiril

13. jaanuaril kell 9.48 kontrollisid Mustvee kordoni piirivalvurid Lahepera järve ääres seisvat sõidukit, mille omanikuks ja juhiks osutus 50-aastane Eesti Vabariigi kodanik. Sõiduk asus sissesõidukeeldu tähistava liiklusmärgi mõjualas, mille eest määrati juhile karistuseks rahatrahv.

13. jaanuaril kell 20.34 teatati Mustvee kordoni piirivalvuritele, et Mehikoorma-Meerapalu teel on auto kraavi sõitnud. Piirivalvurid leidsid kraavi sõitnud auto ning selles viibinud juhi ja kaasreisija. Piirivalvurid tuvastasid, et autot juhtinud 35-aastane mees oli tarvitanud alkoholi. Kraavi sõitnud auto tõmmati kraavist välja ning toimetati Meerapalusse. Juhtumiga tegeleb edasi politsei.

13. jaanuaril kell 23.10 saabus Luhamaa piiripunkti 27-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kellele oli väljastatud lühiajaline Schengeni viisa. Piirivalvurid avastasid, et isik viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta 3 kalendripäeva, sellest ühe päeva Eesti Vabariigis. Isikule määrati rahatrahv ja talle tehti ettekirjutus riigist lahkumiseks.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. jaanuaril kella 4.50 paiku löödi Narvas Puškini tänava korteris 58aastast naist.

Vargused

13. jaanuaril teatati politseile, et Vaivaras Kudrukülas varastati traktor Belarus (registreerimismärgiga 5206ES) koos käruga. Kahju on 7000 eurot.

13. jaanuaril kella 11 paiku varastati Jõhvis Keskväljaku tänaval asuvast kaubanduskeskusest ehetealus ehetega. Kahju on 400 eurot.

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Lääne prefektuur

Järvamaa

Vargus

Ajavahemikul 22. detsember kuni 10. jaanuar murti sisse Türi vallas Lokuta külas talumajja ja aita. Varastati mootorsaag Partner, kaks elektrimootorit, lillevaas ja tööriistakott koos tööriistadega. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on 360 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

13. jaanuaril kella 6.30 paiku löödi Märjamaa vallas Haimre külas asuvas majas 40-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 14.01.2014 teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.