Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei-ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2015-01-13 15:52:09)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 83 avaldust ja teadet kuritegudest, nende hulgas 52 varavastast kuritegu, mille seas oli 1 röövimine ja 41 vargust (5 eluruumidest, 3 sõidukitest) ning 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Tabati 12 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 479 väärtegu. Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld ning 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

Põhja prefektuur

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

Politseile teatati, et 9. jaanuaril toimus Kivila tänava korteris füüsiline konflikt, mille käigus rünnati 29-aastast meest.

Politseile teatati, et 8. jaanuaril rünnati Puhangu tänava korteris 82-aastast naist.

12. jaanuaril sai politsei teate, et Graniidi tänaval tungiti kallale 51-aastasele mehele.

12. jaanuaril sai politsei teate, et Lembitu tänava korteris tungiti kallale 30-aastasele mehele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 24-aastase mehe.

Röövimine

12. jaanuaril sai politsei teate, et Pärnu maanteel tungiti kallale 45-aastasele mehele ning võeti ära püksirihm ja mobiiltelefon. Röövimisega tekitatud materiaalne kahju on vähemalt 200 eurot.

Vargused

12. jaanuaril sai politsei teate, et Sõbra tänava garaažiboksi murti sisse ning varastati valuveljed ja suverehvid. Vargusega tekitatud kahju on 1600 eurot.

Politseile teatati, et 11. jaanuaril murti Suur-Sõjamäe tänaval sisse sõiduautodesse ning varastati erinevaid seadmeid. Vargusega tekitatud kahju on 1200 eurot.

Ööl vastu 12. jaanuari varastati Kopli tänaval pargitud sõiduautolt küljepeeglid. Vargusega tekitatud kahju on 1040 eurot.

12. jaanuaril sai politsei teate, et Suur-Sõjamäe tänaval pargitud sõiduautolt varastati rehvid. Vargusega tekitatud kahju on 1180 eurot.

Harjumaa

Vargused

12. jaanuaril sai politsei teate, et Maardu linnas Kroodi tänava toitlustusasutuses varastati 47-aastaselt mehelt rahakott ja sularaha. Vargusega tekitatud kahju on 650 eurot.

Politseile teatati, et 10. jaanuaril varastati Laitse külas Lossipargi teel asuva asutuse riidehoiust mobiiltelefon. Vargusega tekitatud kahju on 200 eurot.

12. jaanuaril sai politsei teate, et Jüri alevikus Laste tänavalt varastati akudrell. Vargusega tekitatud kahju on 400 eurot.

Politseile teatati, et 11. jaanuaril murti sisse Ämari alevikus Lennu tänava garaažiboksi ning varastati elektritööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 800 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

12. jaanuaril teatati politseile, et Tartus Alasi tänaval varastati tumesinine sõiduauto BMW. 14260103538

Juhtum piiril

12. jaanuaril kell 10.20 saabus Luhamaa piiripunki Eestisse sisenevale suunale sõiduauto Volkswagen Passat, mida juhtis 63-aastane Ukraina kodanik. Sõiduki kontrollimisel avastati, et sellel on läbimata nõuetekohane tehnonõuetele vastavuse kontroll. Mehele määrati karistuseks rahatrahv ja ta suundus koos sõidukiga Eesti Vabariiki.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

12. jaanuaril teatati politseile, et Sõmerus Kaarli külas varastati tanklast 2330liitrit erimärgistusega diislikütust. Kahju on täpsustamisel.

12. jaanuaril teatati politseile, et Rakveres Jaama tänava parkimisplatsilt varastati veoauto kütusepaagist 780liitrit diislikütust. Kahju on 546 eurot.

12. jaanuaril teatati politseile, et Väike-Maarjas Vao külas varastati saekaatris seisnud laadurist 30liitrit diislikütust. Kahju on 35 eurot.

Ida-Virumaa

Vargus

12. jaanuaril kella 18.40 paiku teatati politseile, et Jõhvis Veski tänava pandimajja sisenes tundmatu meesterahvas, kes lõhkus vitriiniklaasi ja varastas kuldehteid. Kahju on täpsustamisel.

Lääne prefektuur

Pärnumaa

Vargus

Ajavahemikul 11.-12. jaanuar käidi lukustamata ukse kaudu sees Pärnus Liiva tänaval asuvas korteris ning varastati võimendi Yamaha koos kõlaritega, kaks internetipulka, mälukaart ja mobiiltelefon Nokia. Kahju on 273 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

11. jaanuaril kella 11 paiku löödi Sauga vallas Pulli külas asuvas eramus 76-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 13.01.2015 teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.