Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 3. nädala eelinfo (2015-01-12 00:08:27)

Esmaspäev, 12. jaanuar

Kell 15 kohtub põllumajandusminister Ivari Padar jaekaubandusettevõtete esindajatega, et arutada Eesti toidusektori olukorda.

Kolmapäev, 14. jaanuar

Põllumajandusministeeriumis toimub maaelu arengukava 2014-2020 seirekomisjoni kolmas istung, kus arutatakse meetmeid: "Teadmussiire ja teavitus: pikaajalised programmid" , "Nõustamisteenused, põllumajandus- ettevõtte juhtimis- ja asendusteenused: toetus nõustajate koolituseks", "Koostöö: innovatsiooniklaster", "Natura 2000 toetus põllumajandusmaale" ning "Natura 2000 toetus erametsamaale".

Neljapäev, 15. jaanuar

Põllumajandusminister Ivari Padar, välissuhete ja kalanduspoliitika asekantsler Olavi Petron ning välissuhete osakonna juhataja RuveŠank osalevad Berliinis toimuval maailma ühel suuremal toidu- ja põllumajandusmessil Grüne Woche. Kogu messi vältel on avatud Eesti toitu tutvustav stend. Ametlik delegatsioon osaleb messil 15.-18. jaanuarini, mille raames on plaanis kohtumised mitmete riikide põllumajandusministritega.

Reede, 16. jaanuar

Põllumajandusministeeriumis toimub põllumajandusteaduste nõukogu koosolek, mida juhib toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai.

Laupäev, 17. jaanuar

Põllumajandusminister Ivari Padar osaleb Saksamaa välisministeeriumis toimuval põllumajandusministrite tippkohtumisel " Kasvav nõudlus toidu, toorme ja energia järele - põllumajanduse võimalused, toiduga kindlustamise väljakutse?".


Allikas: Põllumajandusministeerium


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.