Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei-ja Piirivalveameti aastavahetuse sündmused (2015-01-02 19:14:43)

Kahe möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 94 avaldust ja teadet kuritegudest, nende hulgas 2 avaliku korra rasket rikkumist ja 27 varavastast kuritegu, mille seas oli 23 vargust (3 eluruumidest, 1 sõidukist). Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 47 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 224 väärtegu. Piirilt väljastati 4 sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

31. detsembril sai politsei teate, Punasel tänaval rünnati 69-aastast meest.

31. detsembril sai politsei teate, et Ümera tänava korteris ründas 52-aastane mees 52-aastast naist.

31. detsembril sai politsei teate, et Ehitajate teel asuvas eramajas tungiti kallale 33-aastasele mehele. Kahtlustatavana on kinnipeetud 44-aastane mees.

31. detsembril sai politsei teate, et Aia tänaval rünnati 21-aastast meest.

1. detsembril sai politsei teate, et Vilde tee korteris rünnati 46-aastast naist. Teos kahtlustatakse 54-aastast meest.

1. detsembril sai politsei teate, et Suur-Karja tänava lõbustusasutuses rünnati konflikti käigus 32-aastast naist. Kahtlustatavana viidi jaoskonda 24-aastane naine.

1. detsembril sai politsei teate, et Härma tänava majas tekkis füüsiline konflikt 24-aastase naise ning 29-aastase ja 39-aastase mehe vahel.

1. detsembril sai politsei teate, et Viru väljakul tungiti kallale 20-aastasele mehele.

1. detsembril sai politsei teate, et Raadiku tänava korteris tungiti kallale 78-aastasele naisele. Teos kahtlustatakse 49-aastast naist.

Vargused

31. detsembril sai politsei teate, et Mündi tänava lõbustusasutuses varastati 46-aastaselt mehelt rahakott. Vargusega tekitatud kahju on 2070 eurot.

1. jaanuaril sai politsei teate, et Mustamäe tee korterisse murti sisse ja varastati mööblit. Vargusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

Omavoliline sissetung

1. detsembril sai politsei teate, et Kivila tänaval murti omavoliliselt sisse kahte korterisse. Midagi ei varastatud.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

1. jaanuaril sai politsei teate, et Loksa linnas Tallinna tänava korteris rünnati 64-aastast meest. Politsei viis jaoskonda asjaolude selgitamiseks 26-aastase mehe ja 24-aastase naise.

1. detsembril sai politsei teate, et Maardu linnas Ringi tänava korteris rünnati 52-aastast naist ja 51-aastast meest. Kahtlustatavana on kinnipeetud 32-aastane mees.

1. detsembril sai politsei teate, et Maardu linnas Keemikute tänava korteris rünnati 36-aastast naist. Teos kahtlustatakse 51-aastast meest.

1. detsembril sai politsei teate, et Viimsi vallas Loomisvälja teel asuvas korteris rünnati 22-aastast naist. Teos kahtlustatakse 37-aastast meest.

1. detsembril sai politsei teate, et Tabasalu alevikus Kase tänava korteris rünnati 40-aastast naist. Teos kahtlustatakse 43-aastast meest.

1. detsembril sai politsei teate, et Maardu linnas Kallasmaa tänava korteris rünnati 50-aastast naist. Teos kahtlustatakse 46-aastast meest.

1. detsembril sai politsei teate, et Loksa linnas Tallinna maanteel asuvas korteris rünnati 49-aastast naist. Teos kahtlustatakse 48-aastast meest.

Vargused

31. detsembril sai politsei teate, et Viimsi vallas Laiakülas murti sisse majja. Vargusega tekitatud kahju on 160 eurot.

1. detsembril sai politsei teate, et Saku vallas Roobuka külas asuvasse eramajja on sisse murtud ja varastatud kuldehteid, alkoholi ja tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on vähemalt 2000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

31. detsembril teatati politseile, et Põltsamaa vallas Mällikvere külas on varastatud sõiduauto Chevrolet. Kahju on 2000 eurot.

Tartumaa

Vargus

1. jaanuari sai politsei teate, et Tartus Raatuse tänava meelelahutusasutuses varastati 23-aasaselt mehelt mobiiltelefon HTC. Kahju on 600 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

31. detsembril teatati politseile, et Valgas Veski tänaval ründas 19-aastane noormees tuttavat 38-aastast meest. Kannatanu vigastused fikseeriti haiglas.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab teavet Riigiprokuratuuri pressinõunikult Carol Merzinilt telefonil 6 139 414 või e-posti aadressil carol.merzin@prokuratuur.ee

Juhtumid piiril

1. jaanuari saabus Luhamaa piiripunkti 51-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et tema mitmekordne viisa on ajaliselt kehtetu ja seega puudus tal seaduslik alus riiki sisenemiseks. Isikule väljastata riiki sisenemise keeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

1. jaanuaril saabus Luhamaa piiripunkti 14-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Isiku kontrollimisel selgus, et tema mitmekordne viisa oli ajaliselt kehtetu ja seega puudus tal seaduslik alus riiki sisenemiseks. Isikule koostati riiki sisenemise keeld ja ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

1. jaanuaril kontrollisid Mustvee kordoni piirivalvurid Tartumaal Alatskivi vallas sõiduautot Volkswagen ning avastasid, et sõidukil puudub kehtiv liikluskindlustuse poliis ning ülevaatus. Samuti puudus autot juhtinud 21-aastasel mehel vastava kategooria mootorsõiduki juhtimisõigus. Juhtumiga tegeleb edasi Tartu politsei.

1. jaanuaril saabus Luhamaa piiripunkti Eestist väljuvale suunale sõiduauto Audi, mida juhtis 56-aastane Ameerika Ühendriikide kodanik. Sõiduki kontrollimisel selgus, et sellel on läbimata nõuetekohane tehnonõuetele vastavuse kontroll. Mehele määrati rahatrahv ja ta suundus koos sõidukiga Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

1. jaanuaril tungisid kaks meest kallale Väike-Maarjas seltsimaja trepil kaklust lahutama läinud turvamehele.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

1. jaanuaril oli tüli Narvas 26. Juuli korteris, kus 41-aastane naine lõi noaga 35-aastast meest, mille tagajärjel viidi ta haiglasse. Naine peeti kahtlustatavana kinni.

Vargus

31. detsembril avastati, et Narvas Tallinna maanteel on kortermaja keldrisse murtud ja varastatud jalgratas. Kahju on 250 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Avaliku korra raske rikkumine

1. jaanuaril kella 1 paiku löödi Kärdlas Rookopli tänaval 32-aastast meest. Politsei pidas teo toimepanemises kahtlustatavana kinni 28-aastase mehe.

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

1. jaanuaril kella 3 paiku löödi Türil Kurrikoffi tänaval asuva maja hoovis 19-aastast neidu. Võimalik lööja on politseile teada.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

30. detsembril kella 13.30 paiku löödi Pärnus Mai tänaval 40-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

1. jaanuaril kella 13.50 paiku löödi Pärnus Papiniidu tänaval 25-aastast naist. Politsei pidas teo toimepanemises kahtlustatavana kinni 27-aastase mehe.

Omavoliline sissetung

1. jaanuaril avastati, et Tõstamaa vallas Pootsi külas on sisse murtud majja ning lõhutud pliit ja kamin, eemaldatud saunaruumi uks ja aken. Kahju on selgitamisel.

Raplamaa

Kehalised väärkohtlemised

1. jaanuaril kella 6 paiku löödi Raplas Tallinna maanteel 35-aastast meest. Politsei pidas teo toimepanemises kahtlustatavana kinni 30-aastase mehe.

1. jaanuaril kella 18.30 paiku löödi Raikküla vallas Raikküla külas Keskuse tänaval maja trepikojas 30-aastast meest. Politsei pidas teo toimepanemises kahtlustatavana kinni 41-aastase mehe.

Vargus

31. detsembril ajavahemikul kell 6-15.30 murti Kohila vallas Aespa alevikus Käo teel sisse eramusse ja varastati sülearvuti HP Presario. Kahju on 329 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 02.01.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.