Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Päästeamet: hoolitsegem üheskoos selle eest, et pühad mööduksid ohutult (2014-12-23 10:48:01)


Pühad toovad meie ellu palju rõõmu ja kauneid hetki, kus praksuv kamin või soe küünlaleek lisab palju hubasust. Päästeamet tuletab inimestele meelde, et ka jõulude ja aastavahetuse ajal juhtub traagilisi tuleõnnetusi, kuna kasutatakse tavapärasest rohkem lahtist tuld ja inimeste tähelepanu on pühademeeleolus hajutatud.
Et jõulurõõm jääks kestma, hoolitsege selle eest, et teil ja teie lähedastel on ohutu.

Ohutu jõuluaja kuldreeglid:

- Lahtine tuli ei tohi jääda järelvalveta, küünlad tuleb asetada mittepõlevast materjalist alusele ning ohutusse kaugusesse kergesti süttivatest esemetest. Jälgima peab ka klaasanumas põlevaid küünlaid, mis temperatuuri mõjuval lõhkeda võivad.
- Kontrollige elektriseadmete ning pistikute korrasolekut. Oluline on meeles pidada, et elektrijuhtmeid ei tohi ülekoormata. Ka elektriliste kuuseküünalde vigased juhtmed võivad põhjustada tulekahju.
- Toitu valmistades ärge unustage end teleri ette!
- Ärge hoidke küttekollete läheduses kergesti süttivaid esemeid.
- Ärge liialdage kütmisega! Kütke mõõdukalt ning vastavalt küttekeha kuumataluvusele. Siiber sulgege alles siis, kui sütel ei ole enam leeke.
- Veenduge, et teie rõdul ei oleks kergesti süttivat prahti, kuna kogemata sinna kukkunud rakett võib selle kergesti süüdata.
- Peale suitsetamist kustutage hoolikalt sigaret tulekindlasse tuhatoosi või kaminasse. Mitte mingil juhul ärge suitsetage voodis.
- Pidage meeles, et viimane kustutab tule! Küünlad, kaminad ning teised lahtise tuleallikad tuleb kodunt lahkudes või magama minnes kustutada.
-
Ära unusta peomeeleolus ohutu käitumise reegleid ja tuletage neid meelde ka teistele. Oma pere jõulud saame turvaliseks muuta ainult meie ise.

Turvalist ja ohutut jõuluaega ning uut aastat!

 

Allikas: Päästeameti 23.12.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.