Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-12-18 18:02:07)
Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 241 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 71 varavastast kuritegu, neist 49 vargust (5 eluruumidest, 4 sõidukitest). Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 1 inimene. Tabati 7 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 276 väärtegu. Piirilt väljastati 2 sisenemiskeeldu, tuvastati 1 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

17. detsembril kella 19.50 ajal teatati, et Vihuri tänaval asuvas korteris tungiti kallale 39-aastasele naisele.

Vargused

17. detsembril teatati, et Raadiku tänaval asuvas korterist on varastatud ehteid ning sularaha. Vargusega tekitatud kahju vähemalt 2500 eurot.

17. detsembril teatas avaldaja, et sõitis autoga hooldusesse ja avastas seal, et sõiduauto põhja all olev tagavararatas on ära varastatud. Vargusega tekitatud kahju umbes 1500 eurot.

Harjumaa

Vargused

17. detsembril teatati, et Keilas Põllkülas külas asuvasse aiamajja on sissemurtud ning varastatud aiatööriistu. Vargusega tekitatud kahju umbes 600 eurot.

17. detsembri hommikul avastati, et Keilas asuvas autoremonditöökojas seisnud autodesse on sissemurtud ning varastatud kokku kolm akut ja kolm automakki.

17. detsembril teatati, et Sauel Pällu külas asuvast kuurist on varastatud murutraktor maksumusega 1000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

17. detsembril teatati politseile, et Ülenurme vallas Külitse alevikus murti sisse ehitusjärgus majja ja varastati garaažiuks. Kahju on umbes 600 eurot.

16. detsembril sai politsei teate, et Tartus C.R. Jakobsoni tänava kortermaja lukustatud trepikojast varastati lukustamata jalgratas Scott koos lisadega. Kahju on kokku umbes 890 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 13. detsembril ründasid Tartus Narva maantee ööklubi ees kolm tundmatut meest 35-aastast meest. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Valgamaa

Vargus

17. detsembril teatati politseile, et öö jooksul on Otepää vallas Koigu külas hoovile pargitud sõiduautolt Mazda varastatud neli velge ja nende peal olnud naastrehvid. Esialgne kahju on 890 eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile teatati, et 9. detsembril lõi Vastseliina vallas Vastseliina aleviku õppeasutuses16-aastane noormees korduvalt oma kaasõpilast, põhjustades viimasele füüsilist valu.

Juhtumid piiril

17. detsembril fikseerisid Mustvee kordoni piirivalvurid tundmatu aluse sisenemise piirirežiimi alasse Tartumaal. Piirivalvurid liikusid Mustvee sadamast mootorpaadiga sündmuskohale. Aluseks osutus mootorpaat, mille pardal viibis juhina 24-aastane Eesti Vabariigi kodanik ja kaasreisijana 17-aastane Eesti Vabariigi kodanik. Juhi suhtes alustati väärteomenetlust.

17. detsembril saabus Koidula piiripunkti Eestist väljuvale suunale sõiduauto Opel, mida juhtis 56-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Sõiduki kontrollimisel ilmnes, et sellel olevatel andmekandjatel esinevad manipuleerimistunnused. Sõiduk paigutati piiripunkti territooriumile arestiaeda ja isik lahkus jalgsi Venemaa Föderatsiooni.

17. detsembril saabus Koidula piiripunkti Eestist väljuvale suunale sõiduauto Audi, mida juhtis 57-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Sõiduki kontrollimisel ilmnes, et sellel olevatel andmekandjatel esinevad manipuleerimistunnused. Sõiduk paigutati arestiaeda ja isik lahkus jalgsi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi sündmusi ei registreeritud

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

17. detsembril lõi 45-aastane mees Kohtla-Järvel Virmalise tänaval asuvas korteris tüli käigus noaga 61-aastast meest, millega tekitas kannatanule kehavigastuse. Kahtlustatavana peeti kinni 45-aastane mees.

Vargused

Ööl vastu 17. detsembrit murti Kohtla-Järvel Puru teel ehitussoojakusse, kust varastati tööriistu. Kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 17. detsembrit tungiti läbi akna Narvas Vabaduse tänaval hoonesse, kust varastati tööriistu. Kahju on 243 eurot.

17. detsembril lõhuti Narvas Puškini tänaval sõiduautol Hyundai aknaklaas ja varastati koerapuur, lastesaapad ning teisi esemeid. Kahju on 170 eurot.

Kelmus

11. detsembril jättis 40-aastane naine tasumata arve Narva-Jõesuus Aia tänaval asuva hotellis ööbimise eest. Kahju on 105 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

Ajavahemikul 30. november kuni 17. detsember murti sisse Paides Pärna tänaval kortermaja keldriboksi ja varastati survepesur Kärcher. Kahju on 400 eurot.

Raplamaa

Vargus

Ajavahemikul 16.-17. detsember varastati Kehtna vallas Kastna külas metsaveotraktori kütusepaagist 60 liitrit diislikütust. Kahju on 69 eurot.

Varguse katse

17. detsembril kella 14 paiku püüti Kohila vallas Mälivere külas kinnistutelt varastada vanametalli, kuid vargus jäi pealtnägija sekkumise tõttu lõpule viimata. Teo toimepanija on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 18.12.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.