Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-12-17 15:51:44)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 90 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 röövimist, 40 varavastast kuritegu, neist 29 vargust (5 eluruumidest, 3 sõidukitest). Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Tabati 10 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 323 väärtegu. Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

16. detsembril teatati, et Kivila tänaval asuvas korteris tungiti kallale 45-aastasele naisele. Teos kahtlustatakse 48-aastast meest.

16. detsembril teatati, et Salme tänaval asuvas hoones tungiti kallale 45-aastasele mehele.

16. detsembril kella 15.10 ajal teatati, et Räägu tänaval asuvas majas tungis 35-aastane mees kallale oma 35-aastasele töökaaslasele.

16. detsembril kella 15.40 ajal teatati, et Juhkentali tänaval asuvas korteris ähvardati vägivallaga 29-aastast naist. Väidetavalt on naise 36-aastane endine elukaaslane varem naise suhtes ka füüsilist vägivalda kasutanud.

16. detsembril teatati, et Suur-Ameerika tänaval asuvas korteris tungiti kallale 68-aastasele naisele.

Vargus

16. detsembril teatati, et Estonia puiesteel asuvas bussipeatuses varastati avaldaja kott koos sülearvutiga. Vargusega tekitatud kahju umbes 2000 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

16. detsembril kella 15.45 ajal teatati, et Maardus Keemikute tänaval asuvas korteris tungiti kallale 64-aastasele naisele.

16. detsembril kella 16.30 ajal teatati, et Kuusalu alevikus asuvas majas tungiti kallale 69-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 36-aastase mehe.

Vargused

16. detsembril avastati, et Jõelähtme külas asuvasse suvilasse on sissemurtud ning varastatud elektrigeneraator, muruniiduk ja tööriistu. Vargusega tekitatud kahju umbes 800 eurot.

16. detsembril teatati, et Harku vallas asuvast tanklast varastati diiselkütust. Vargusega tekitatud kahju umbes 140 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

13. detsembril teatati politseile, et öö jooksul on Tartus Kalda tee korteris 38-aastaselt naiselt varastatud sularaha 65 eurot.

Muu juhtum

Politsei sai teate, et 13. detsembril varastati Tartus Kaunase puiesteel 79-aastase mehe taskust pangakaart ja võeti sellega sularahaautomaadist 1240 eurot.

Juhtumid piiril

17. detsembril kell 1.30 kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemisel 32-aastast Kirgiisi Vabariigi kodanikku, kelle ühekordne viisa oli ära kasutatud ja tal puudus seaduslik alus Eesti Vabariiki sisenemiseks. Isikule väljastati riiki sisenemise keeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

16. detsembril kell 17.49 fikseerisid Piusa kordoni piirivalvurid kahe isiku liikumise koos seljas olevate kastidega. Piirivalvurid asusid isikuid otsima ühes teenistuskoeraga. Kell 18.32 peeti üks salakaubaveos kahtlustatav isik kinni. Mees rääkis, et viskas Venemaa Föderatsioonist kastid üle ajutise kontrolljoone Eesti Vabariiki ja tuli Koidula piiripunkti kaudu Eesti Vabariiki ning läks siis koos tuttavaga kaste ära tooma. Isik ja kastid anti üle Maksu- ja Tolliametile. Juhtumi lahendamisega tegeleb Piusa kordon ja migratsioonijärelevalve talitus.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

Ööl vastu 14. detsembrit varastati Sõmerul Niidu tänaval veoautost Scania 80 liitrit diislikütust väärtusega 92 eurot.

Ida-Virumaa

Röövimine

12. detsembril tungisid kaks seni kindlaks tegemata meest Narvas Peetri platsi lähedal pargis kallale 53-aastasele mehele ja võtsid kannatanult kotti, milles oli mobiiltelefon, kaks pudelit viina, pudel veini, kommid ning dokumendid. Kahju on 100 eurot.

Vargused

Ööl vastu 16. detsembrit lõhuti Narvas Puškini tänaval sõidukil Fiat Doblo küljeklaas ja varastati tööriistu. Esialgne kahju on 2500 eurot.

Ööl vastu 15. detsembrit lõhuti Narvas Vestervalli tänaval sõidukil aknaklaas ja varastati tööriistakomplekt. Esialgne kahju on 500 eurot.

Kelmus

Jõhvi valla elanik, 40-aastane mees, tellis 14. detsembril internetist poolkasuka ja tegi selle eest 100-eurose rahaülekande. Kaupa aga mehele ei saadetud.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. detsembril kella 1 paiku löödi Käina vallas Käina alevikus meelelahutusasutuses 25-aastast meest. Kahtlustatavana peeti kinni 24-aastane mees.

Pärnumaa

Vargused
Ööl vastu 16. detsembrit varastati Tõstamaa alevikus Kalli maanteel kõrvalhoonest murutrimmer Tanaka ja mootorsaag Jonsered. Kahju on 550 eurot.

Ööl vastu 16. detsembrit varastati Tõstamaa alevikus Kalli maanteel maja eest paadimootor Honda. Kahju on 1600 eurot.

16. detsembril avastati, et Audru vallas Papsaare külas Pääsu teel on kuurist varastatud veljed koos rehvidega. Kahju on 6000 eurot.

12. detsembril kella 12 paiku varastati Pärnus Rüütli tänaval SEB pangakontori juures 200 eurot sularaha.

Raplamaa

Omavoliline sissetung

16. detsembril avastati, et Kohila vallas Vilivere külas on tungitud tööriistakuuri, kus on varastatud pikendusjuhe. Kahju on kokku 30 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 17.12.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.