Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Homme, 17. detsembril toimub Paides üle-eestiliste infopäevade lisapäev (2014-12-16 16:15:33)


Põllumajandusministeerium korraldas tänavu novembris ja detsembris kokku kümme põllumajandustoetuste infopäeva, millest viimane toimub homme, 17. detsembril Paide Kultuurikeskuse suures saalis. Infopäeval tutvustatakse 2015. aastast kehtima hakkavaid uusi otsetoetusi ning Eesti maaelu arengukava 2014-2020 võimalusi.

"Infopäevade vastu on olnud väga suur huvi ja juba praeguseks on infopäevadel osalenud üle 1000 põllumajandustootja ja konsulendi. Homsel lisapäeval loodame jõuda veel ligi 500 tootjani," ütles põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Illar Lemetti. "Uuest aastast kehtima hakkavates otsetoetuste reeglites on palju uuendusi ja põhjalikku tutvustamist vajab ka uus maaelu arengukava."

Homme, algusega kell 10.30 Paide Kultuurikeskuses toimuvale infopäevale on saada veel mõned vabad kohad, osalemiseks on vajalik registreerumine SIIN.

Päevakava ja infopäeva ettekanded leiab Põllumajandusministeeriumi kodulehelt: http://www.agri.ee/et/pollumajandustoetuste-infopaevad-2015-otsetoetused-ja-uus-maaelu-arengukava

Toetuste infopäevad said avalöögi 18. novembril Paides ja ring võetakse kokku homme 17. detsembril samuti Paides. Infopäevade osalejateni tuuakse teemad otsetoetustest kuni maaelu arengukava investeeringu- ja keskkonnatoetusteni.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 16.12.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID