Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-12-12 17:27:47)


Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 116 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 47 varavastast kuritegu, neist 43 vargust (4 eluruumidest, 2 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 6 inimest. Tabati 12 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 170 väärtegu. Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld, Eestist saadeti välja 4 isikut, tuvastati 2 Schengeni viisaeeskirja rikkumist ja 2 dokumendikohustuse rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

11. detsembril teatati, et Kopli tänaval asuvas korteris tungiti ühise joomingu käigus kallale 43-aastasele mehele.

11. detsembril teatati, et Suur-Karja tänaval asuva lõbustusasutuse ees tungiti kallale 21-aastasele mehele.

Vargused

11. detsembri hommikul avastati, et Osmussaare tänaval asuvasse kontorisse on sissemurtud ning varastatud viis sülearvutit. Vargusega tekitatud kahju umbes 2800 eurot.

11. detsembril teatati, et avaldaja ja tema naise pangakontodelt on välja võetud sularaha kogusummas 2300 eurot.

11. detsembri õhtul murti sisse Narva maanteel asuvas parklas seisnud kaubikusse ja varastati autoraadio ja tööriistu. Vargusega tekitatud kahju umbes 1300 eurot.

Harjumaa

Röövimine

11. detsembril kella 23.55 ajal teatati, et Keilas Põllu tänaval asuvas pargis tungis väidetavalt tundmatu meesterahvas kallale 62-aastasele avaldajale ning röövis naise koti.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargused

11. detsembril teatati politseile, et Jõgeval Pargi tänava pandimajast varastati mootorsaag Husqvarna. Kahju on 300 eurot.

11. detsembril teatati politseile, et Jõgeval Kesk tänava kaupluses on möödunud kuude jooksul korduvalt varastatud alkohoolseid jooke.

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

9. detsembri õhtul ründas seni tuvastamata mees Ülenurme vallas Räni alevikus tänaval 20-aastast naist tekitades talle vigastuse pea piirkonda, misjärel mees põgenes. Politseipatrull kontrollis ümbruskonda, ent võimalikku ründajat ei leidnud. Naisele anti traumapunktis esmaabi ning lubati kodusele ravile. Täpsemaid asjaolusid selgitatakse alustatud kriminaalmenetluse raames.

Vargus

11. detsembril sai politsei teate, et Tartus Ringtee tänava kauplusest varastati 43-aastase naise käekoti välissahtlist mobiiltelefon iPhone. Kahju on kokku 749 eurot.

Juhtumid piiril

11. detsembril kell 8.40 avastasid piirivalvurid, et Koidula piiripunktis Eestisse sisenevale suunale saabunud 46-aastase Eesti Vabariigi kodaniku pass on ajaliselt kehtetu. Kell 9.00 suundus mees Eesti Vabariiki uut passi tegema.

11. detsembril saabus Luhamaa piiripunkti 36-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kellele oli väljastatud ühekordne Schengeni viisa. Piirivalvurid avastasid, et mees viibis seadusliku aluseta Schengeni territooriumil 10 päeva, nendest ühe päeva Eesti Vabariigis. Mehele määrati rahatrahv, talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 7 päeva jooksul ning kohaldati 3 kuuks sissesõidukeeld.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

11. detsembril teatati politseile, et Tapal Männiku tänava garaažist varastati kaks ATVd ja mootorsaag Partner. Kahju on 1750 eurot. 7. detsembril leiti ATVd lähedalasuvast metsast.

Ida-Virumaa

Röövimine

11. detsembril tungisid kaks tundmatut meest Jõhvis Narva maanteel kallale 42aastasele mehele ja röövisid mobiiltelefoni Nokia ning ID-kaardi. Kahju on täpsustamisel.

Vargus

11. detsembril teatati politseile, et Narvas Kangelaste tänava kauplusest varastati alkoholi ja mängukaru. Kahju on 144 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

9. detsembril kella 23 paiku löödi Aravete alevikus Kurisu tänaval asuvas korteris ühise alkoholitarvitamise käigus 56-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 12.12.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.