Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Laupäeval peetakse Raekoja platsil Tartu jõululaata ja talvist tantsupidu (2014-12-10 15:43:51)


Laupäeval, 13. detsembril kell 11-17 toimub Tartu Raekoja platsil ja Küüni tänaval taas jõululaat.


"Tänavu kaubeldakse palju käsitööga, näiteks ehete, keraamika, klaasikunsti, puidust mänguasjade ja köögitarvikutega, okstest punutiste ja küünaldega," ütles Tartu linna ettevõtlusosakonna spetsialist Marilin Kroon. "Rohkelt on kudumeid, põnevad tunduvad ka karurasvast seebid. Küllap võiks iga kingiotsija siit endale meelep ärast leida."

Tänavune jõululaat on üks suuremaid, mis Tartus peetud. Kesklinna on oodata üle 250 kaubitseja, kes pakuvad jõulukingitusteks sobivat käsitööd ja maitsvat toitu jõululauale. Toidukraamist on müügil mett ja jõhvikaid, küüslauku, tatra- ja astelpajutooteid, ravimtaimedest teesegusid, jõuluglögi, hapukapsast, verivorste, suitsulihatooteid, Peipsiääre sibulaid, tervislikke snäkke ja kuivatud puuvilju. Kauplema tullakse nii Tartu- kui Põlvamaalt, Võru- ja Jõgevamaalt ning Pärnumaalt, Tallinnast, Valgast ja Lätist-Leedustki.

Laadal loovad jõulumeelolu lõbusad päkapikud ja alates kella 13.30-st on lapsed oodatud kohtuma muheda jõuluvanaga. Tavakohaselt peetakse Tartus jõululaada ajal ka talvist tantsupidu, mis sel aastal toimub kuuendat korda.

Ilm tõotab tulla tuuline, seega tasub laadalistel end soojalt riide panna.

Allikas: Tartu linnavalitsuse 10.12.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.