Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Pühapäevani saab kandideerida Aasta Keskkonnateo auhinnale (2014-12-06 03:26:22)

Keskkonnaministeerium ootab 7. detsembrini kandidaate Aasta Keskkonnateo konkursile, et tunnustada neid, kes viimase 12 kuu jooksul kõige enam panustanud keskkonna heaks. Kõik kandidaadid pannakse avalikule hääletusele.

Keskkonnategu on silmapaistev ning ulatusliku mõju keskkonnateadlikkust suurendanud või keskkonnakaitset parandav tegu. Konkursil osalemine on hea võimalus laiemalt tutvustada oma keskkonnaalast tegevust. Kandidaate saavad esitada kõik - teo autor, tema sõbrad, tuttavad, koostööpartnerid.

Peaauhinnaks on 4474 euro suurune preemiasumma. Lisaks saavad silmapaistvad projektid tunnustuse, millega kaasneb õigus enda tutvustusmaterjalides kasutada keskkonnamärgist.

Aasta Keskkonnateo kategoorias parimate väljaselgitamisel saab kogu elanikkond kaasa rääkida, sest kõik esitatud teod lähevad avalikule hääletusele Delfi portaalis. Igaühel on võimalik anda hääl just oma lemmiku poolt ning sellega näidata oma poolehoidu projekti osalistele. Selline avalik hääletamine toimus esmakordselt eelmisel aastal ning osutus väga populaarseks.

Kandidaate saab esitada veebis www.keskkonnatunnustused.ee. Võitjad kuulutatakse välja jaanuari lõpus.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.