Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Vabatahtlikud päästjad ootavad 5. - 7. detsembrini endale külla (2014-12-05 00:44:37)

Vabatahtlikke päästjaid ühendav organisatsioon Päästeliit koos Päästeametiga kutsub kõiki inimesi tuleval nädalavahetusel külastama oma kogukonna vabatahtlikke päästjaid ja liituma nende ridadega.

Reedel 5. detsembril tähistatakse rahvusvahelist vabatahtlikke päeva. Sel puhul teevad Päästeliit ja Päästeamet üleskutse, et inimesed tunneksid huvi oma kogukonna vabatahtlikke päästjate tegemiste vastu ja läheksid neile külla.

"Enda pere turvalisuse eest seismine ja lastele ohutu käitumise õpetuste jagamine on igas peres tähtsaim. Näitame niiviisi välja hoolivat suhtumist oma kõige kallimate suhtes. Tehes seda tingimusteta ja armastusega. Just sellised on vabatahtlikud päästjad. Nemad peavad oma kogukonda enda pereks ja merepäästajad suhtuvad nii viisi kõikidesse merel liiklejatesse. Soovin, et kõik eestimaalased peatuksid hetkeks ja mõtleksid mida mina teen oma pere, oma kogukonna turvalisuse tagamiseks," ütles Päästeliidu juhatuse esimees Kaido Taberland.

"Vabatahtlik päästja on kogukonna turvalisuse alustala ja ohutu käitumise eeskuju. Oma kodukandi turvalisuse eest seismine peab olema iga Eesti elaniku südameasi. rahvusvaheline vabatahtlike päev on üks võimalus tänada oma kohalikke ohutuse ja turvalisuse eeskujusid ning tunda huvi nende käekäigu vastu," lisas Päästeameti peadirektor Kuno Tammearu .

5. detsember on rahvusvaheline vabatahtlike päev, selle päeva eesmärgiks on tunnustada vabatahtlike panust ning kutsuda rohkem inimesi vabatahtlike organisatsioonidega liituma. Selle päeva puhul korraldavad paljud vabatahtlikud päästekomandod 5.-7. detsember lahtiste uste päevad ja ootavad kõiki huvilisi külla.

Vabatahtlike päästjate arv on võrreldes 2011. aastaga viiekordistunud. Täna on Eestis ligi 2000 vabatahtliku päästjat ja 109 vabatahtlikku päästekomandot ning 29 merepäästekomandot.


Allikas: Päästeliidu pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.