Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi nädala eelinfo 24.-30. novembrini (2014-11-24 00:27:30)


Kolmapäeval, 26. novembril
külastab keskkonnaminister Mati Raidma Eesti-Vene kontrolljoont Võrumaal ning osaleb Ahja jäätmejaama avamisel.

Kolmapäeval, 26. novembril algusega kell 14 toimub Emmaste vallamajas Vanamõisa lahe hoiuala kaitsekorralduskava koostamisprotsessi raames avalikkuse kaasamise koosolek. Kohale on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad ja teised asjast huvitatud isikud. Kava koostamist toetab Euroopa Regionaalarengu Fond. Kaitsekorralduskavaga saab tutvuda Keskkonnaameti kodulehel.

Neljapäeval, 27. novembril algusega kell 13 toimub Tallinnas Tallink City hotelli ruumis Seaside (A. Laikmaa 5, 10. korrus) SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse (SA KIK) korraldatud keskkonnateadlikkuse infoseminar, kus tutvustatakse õppeasutustele mõeldud toetuse taotlemise võimalusi ja nõudeid keskkonnateadlikkuse projektide teostamiseks. Infoseminarile on oodatud nii toetuse saajad kui ka tulevased taotlejad. Seminar on osalejatele tasuta. Täpsem info ja registreerimine KIKi kodulehelt.

Neljapäeval, 27. novembril algusega kell 9 toimub Keskkonnaministeeriumi 1. korruse saalis (Narva mnt 7a) seminar "Mida toob tulevik". Keskkonnaõiguse sarja viimase seminari eesmärk on tutvustada ettevõtjatele Eestis keskkonna kasutust mõjutavaid energiatootmise, -jaotamise ja-kasutusega seotud õigusnõudeid. Lisainfo ja registreerimine Glimstedt'i kodulehelt.

Reedel, 28. novembril algusega kell 16 toimub Võsu rannaklubis Lahemaa rahvuspargi kaitsekorralduskava 2016-2025 kultuuripärandi koosolek. Oodatud on Vihula valla rannakülade elanikud (Eru, Lobi, Lahe, Koolimäe, Natturi, Pedassaare, Vergi, Pilaspea, Altja, Mustoja).

Reedel, 28. novembril toimub Tallinnas Keskkonnaministeeriumi keskkonnakool ajakirjanikele, mis keskendub sel korral maapõue ning keskkonna- ja saastetasude temaatikale. Päev algab seminariga ja jätkub ringkäiguga Eesti Keskkonnauuringute Keskuse laborisse, et saada ülevaade Eesti välisõhu olukorrast ja seirest. Oma osalemissoovist teada anda Pille Kaldale meilitsi pille.kalda@envir.ee hiljemalt 25. novembril.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.