Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 47. nädala eelinfo (2014-11-17 01:36:03)

Esmaspäev, 17. november

Toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ja taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu osalevad Riigikogu rahanduskomisjoni istungil, kus on arutlusel muudatusettepanekud riigilõivuseaduse eelnõu kohta. Põllumajandusministeerium on põllumajandussektori esindajate ettepanekul koostanud ja rahanduskomisjonile kaalumiseks esitanud muudatusettepanekud sordikaitse ja sortide registreerimise, seemnete sertifitseerimise ja mahepõllumajanduse valdkondade lõivude kohta.

Põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Illar Lemetti osaleb 17.-20. novembrini toimuvatel OECD kohtumistel Pariisis: OECD põllumajandusettevõtete mikroökonoomika võrgustiku kohtumistel, OECD põllumajandusturgude ja poliitikate toimkonna istungil ning kahepoolsel kohtumisel OECD maaelu arengu töögrupi sekretariaadiga.

17.-21. novembrini on Eestis õppereisil rahvusvahelise põllumajanduse arengu fondi (IFAD) programmide kohalikud eksperdid Armeeniast, Aserbaidžaanist, Gruusiast, Moldovast, Usbekistanist ja Alžeeriast. Õppereisi peaeesmärk on tutvustada Eestis pakutavaid finantsteenuseid maapiirkonnas. Õppereisi ajal külastatakse ka MESi teenuseid kasutanud ettevõtjaid. Lisainfo Maaelu Edendamise Sihtasutusest www.mes.ee

Teisipäev, 18. november

Paide kultuurikeskuses toimub põllumajandustoetuste infopäev, mille avab põllumajandusminister Ivari Padar. NB! 18.11 infopäeva kohad on juba täis.

Kolmapäev, 19. november

Põllumajandusminister Ivari Padar osaleb Äripäeva põllumajandusportaali konverentsil "Põllumajanduse äriplaan 2015", kus teeb ettekande "Põllumajanduse ja maaelu arengusuunad aastal 2015".

Kantsler Ants Noot osaleb Roomas toimuval ÜRO toidu- ja põllumajandusorganisatsiooni (FAO) ning Maailma Terviseorganisatsiooni (WHO) ühisel tervisliku toitumise konverentsil, kus on plaanis vastu võtta toitumisalane deklaratsioon ja kiita heaks järgmise 10 aasta tegevuskava tervisliku toitumise globaalseks edendamiseks. Konverentsi erikülaline on Rooma paavst.

Neljapäev, 20. november

Põllumajandusminister Ivari Padar on visiidil Saaremaal, kus avab põllumajandustoetuste infopäevad Kuressaares.

Eesti Põllumajandusmuuseumis, Ülenurmel toimub konverents "Eesti toit ja toidukultuur" , kus Põllumajandusministeeriumi kaubanduse ja põllumajandussaadusi töötleva tööstuse osakonna juhataja Kadi Raudsepp teeb ettekande peagi valmivast Eesti toidu arengukavast.

Põllumajandusministeeriumi kalamajandusosakonna esindajad osalevad Haapsalus toimuval Kalanduse Teabekeskuse teabepäeval Läänemaa kaluritele, kus tutvustatakse kalapüüki reguleerivate õigusaktide muudatusi.

Reede, 21. november

Põllumajandusminister Ivari Padar on visiidil Hiiumaal, kus avab põllumajandustoetuste infopäevad Kärdlas.


Allikas: Põllumajandusministeerium



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.