Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Jõulud toovad Tartu raeplatsile lodja ja võlumetsa (2014-11-12 13:31:58)


Jõuluajaks maabub Tartu raekoja platsile taas lodi Jõmmu ja lisaks suurele jõulukuusele kerkib platsile võlumets. Jõululinn Tartu 2014 üritused algavad esimesel advendil ja kestavad 24. detsembrini.


30. novembril algava Jõululinn Tartu programmi keskmes on tavakohaselt raekoja plats. Lodja lähistele ehitatakse esinemislava ja pannakse istepingid ning rajatakse võlumets koos puidust loomakujudega. Soojust annavad elava tulega pajad.

Tavakohaselt toimuvad advendipühap äevadel küünlasüütamise tseremooniad, kus esinevad jõululauludega Tartu koorid ja laululapsed, avatud on meisterdamistöötoad ning rohkelt tegevust jagub lodjal ja selle ümbruses. Isetegemise rõõmu kutsuvadjõuluootuse t öötubades nautima kümme Tartu linna muuseumi ja Soome Instituut.
Lisaks kultuuriprogrammile tegutseb nädalavahetustel raeplatsil jõulukohvik.

Kõige tegevusrohkem tõotab tulla 13. detsember, mil raeplatsil peetakse jõululaata, toimub puuteotriatlon ja juba 6. korda peetakse Tartu talvist tantsupidu.

Jõululinn Tartu tegevused lõpetab jõulurahu väljakuulutamine 24. detsembril, lodi ja võlumets jäävad platsile kuni 30. detsembrini.

Allikas: Tartu Linnavalitsuse pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.