Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi nädala eelinfo 10.-16. novembrini (2014-11-10 00:54:13)

Esmaspäeval, 10. novembril
algab Energiasäästunädala koolikonkurss, mida korraldab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK). Registreerunud on ligi 20 kooli aktiivgruppi, kes hakkavad oma koolis läbi viima energiasäästu ja loodushoiuga seotud tegevusi. Võitjad selguvad 17. novembril Energiasäästunädala lõpuüritusel Energia Avastuskeskuses.

Teisipäeval, 11. novembril kell 9.30 toimub projekti "Ebapärlikarbi elupaikade taastamine" raames Pudisoo jõel Lahemaa rahvuspargis kopra näidispüük. Õppepäev toimub projekti "Ebapärlikarbi elupaikade taastamine" raames, projekti rahastatakse Euroopa Majanduspiirkonna ja Norra finantsmehhanismi vahenditest, projekti kaasrahastaja on SA Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Teisipäeval, 11. novembril algusega kell 15 toimub Kõo vallamajas Maalasti looduskaitseala kaitsekorralduskava avalik arutelu. Kohale on oodatud maaomanikud, kohaliku elanikud ja teised asjast huvitatud. Kaitsekorralduskavaga saab tutvuda siin.

Teisipäeval, 11. novembril algusega kell 10 toimub Jõhvis Keskkonnaameti keskkonnahariduse regionaalne konverents. Konverentsile oodatakse osalema keskkonnahariduse valdkonnaga seotud inimesi: kooli- ja lasteaiaõpetajaid, koolide ja koolieelsete lasteasutuste juhte, keskkonnahariduskeskuste ja muuseumide töötajaid, haridusametnikke ja kõiki huvilisi, kes soovivad end paremini kurssi viia energia säästmise võimalustega. Konverentsil osalemine on tasuta, vajalik on registreerimine. Lisainfo siit.

Kolmapäeval, 12. novembril algusega kell 10 toimub Keskkonnaametis rahvusvahelisele Soome lahe aastale pühendatud Eesti-Soome-Vene ühisprojekti "Gulf of Finland Year 2014" lõpuseminar. Projekti käigus valmis sarnase sisuga neljakeelne (eesti, soome, rootsi, vene) rändnäitus ja veebikeskkond, mis tutvustavad Soome lahe iseärasusi, kultuuri- ja kaubandussuhteid, transporti, elustikku ja selle uurimise meetodeid, igaühe võimalusi parandada lahe seisundit jne. Näituse juurde kuuluvad ka põrandamäng ning töölehed.

Projekti Eesti partneriteks olid lisaks Keskkonnaametile, Eesti Loodusmuuseum ja Tartu Keskkonnahariduse Keskus. Projekti toetas SA Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Kolmapäeval, 12. novembril toimub esimene koolitus sarjast "Soojussõlmede reguleerimine ja maja küttesüsteemi tasakaalustamine". Koolitus on suunatud korteriühistute liikmetele, majaomanikele, haldusfirmade esindajatele, kes reguleerivad elumajade soojussõlmi. Korraldajateks on Eesti Jõujaamade ja Kaugkütte Ühing koostöös SA Keskkonnainvesteeringute Keskus ja Eesti Korteriühistute Liiduga. Koolituste ajakava ja toimumiskohtadega on võimalik tutvuda siin.

Neljapäeval, 13. novembril toimub Tallinnas, Euroopa Hotellis KIKi (SA Keskkonnainvesteeringute Keskus) korraldatav biometaani seminar "Biomethane Day". Seminari kava ja registreerimine toimub siit.

Neljapäeval, 13. novembril algusega kell 15:00 toimub Kadrina vallamaja II korruse saalis Ohepalu looduskaitseala kaitsekorralduskava koostamisprotsessi raames avalikkuse kaasamise koosolek. Kohale on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad ja teised asjast huvitatud isikud. Kaitsekorralduskava koostaja on Consultare OÜ. Kava koostamist toetab Euroopa Regionaalarengu Fond. Eelnõuga saab tutvuda siin.

Neljapäeval, 13. novembril algusega kell 11 toimub Mustjala vallamajas Järise hoiuala kaitsekorralduskava koostamisprotsessi raames avalikkuse kaasamise koosolek. Osalema on oodatud maaomanikud, kohalikud elanikud, ettevõtjad ja teised asjast huvitatud isikud. Kava koostamist toetab Euroopa Regionaalarengu Fond. Kaitsekorralduskava eelnõuga saab tutvuda siin.

Reedel, 14. novembril algusega kell 16 toimub Leesi rahvamajas Lahemaa rahvuspargi kaitsekorralduskava 2016-2025 kultuuripärandi koosolek. Oodatud on Juminda poolsaare külade elanikud (Pudisoo, Pedaspea, Kolga-Aabla, Kiiu-Aabla, Tammistu, Leesi, Juminda, Tapurla, Virve, Hara). Täpsem info siit.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.