Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Konverents "Puit - homse elukeskkonna võti" 5-6.11.2014 KUMU-s (2014-11-05 01:03:31)


Oskus puiduga targalt talitada on tõeline kunst. Just sellepärast kohtuvadki kõik Eesti puitehituse eestvedajad Kadriorus Eesti Kunstimuuseumis 5.-6. novembril. Ootame ka Teid kui Eesti majandusedust huvitatud avaliku arvamuse kujundajat osa saama aasta puitehituse ja puitarhitektuuri suursündmusest, kus seatakse sihte kogu maailmas üha enam trendi loova keskkonnasäästliku ja innovaatilise ehitusmaterjali kasutuse arenguks Eestis.

Puit on Eesti kõige väärtuslikum taastuv ressurss. Eesti on maailma esirinnas puitmajade eksportijana ja meie puidutööstusega seotud ettevõtjad annavad tööd rohkem kui 35000 inimesele. "Puit - homse elukeskkonna võti" on konverents, mis haarab endasse nii maailma arhitektuuriloomingu paremiku, keskkonnateadliku mõtlemise, innovatsiooni ehituses ning inseneerias kui ka puidu kui materjali laialdased kasutusvõimalused.

Konverentsil esitletakse avalikkusele maailma kõrgemaid puidust hooneid ja tunnustatakse Eesti ettevõtteid, kes on nende rekordite püstitamisele oma tööga kaasa aidanud. Tutvustame meie tähelepanuväärsemaid ja innovaatilisemaid puitehitisi ja talente, kes on nende valmimise taga.

Sel aastal on konverents suurem kui kunagi varem ja toimub kahepäevasena - selle aasta konverentsi sõnumiks on ka see, et puitehituse insenere on väga vaja ning seda ala tasub noortel kindlasti õppida. Eestil on kõik võimalused olla maailma juhtivate puiduriikide seas ning enda riigile jõukust tuua, kui säilitame ka tulevikus olukorra, kus sest on meil olemas ressurss, oskusteave ja tööjõud.

Konverentsi täpsema ajakava leiate http://www.puidukonverents.ee/#programm.

Konkursi Aasta Puitehitis 2014 auhinnatseremoonia toimub KUMU-s 6.11.2014 kell 17.30-18.00.

Allikas: Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.