Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Algab konkurss Eesti keskkonnasõbralike tegude ja ettevõtete leidmiseks (2014-11-03 11:17:16)


Keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus allkirjastas käskkirja, millega kuulutas välja 2014. aasta Keskkonnateo ja Aasta Keskkonnasõbraliku Ettevõtte konkursi. Osalema on oodatud eraisikud, asutused, ettevõtted ja organisatsioonid, kes on viimasel aastal eriliselt panustanud või aidanud oma tegudega kaasa elukeskkonna paremaks muutmiseks.

Konkursi eesmärk on tunnustada neid, kes on oma tegude ja ettevõtmistega viimase 12 kuu jooksul kõige enam panustanud keskkonna heaks, leidnud uudse lahenduse mõnele keskkonna jaoks koormavale probleemile, osanud siduda majanduse kasvatamise ja keskkonnahoiu.

Parima 2014. aasta Keskkonnateo väljaselgitamisel saavad kaasa rääkida soovijad, sest kõik esitatud teod lähevad avalikule hääletusele Delfi portaalis. Keskkonnateo kategooriasse saavad kandidaate esitada kõik - teo autor, koostööpartnerid või lihtsalt tähelepanelikud Eesti inimesed, kellele oluline keskkonnategu silma on jäänud.

Keskkonnasõbralike ettevõtete tunnustamisel selgitatakse võitjad välja kolmes alamkategoorias (keskkonnajuhtimise, keskkonnasõbraliku toote ja/või teenuse pakkumise ning keskkonnasõbraliku tehnoloogilise protsessi juurutamise) ning antakse välja ka üldvõitja preemia. Kõik võitjad saavad tunnustuse ning õiguse kasutada keskkonnamärgist oma infomaterjalidel ja enda teenuste või toodete reklaamimisel.

Üldvõitja rahaline preemia on 35 000 eurot, mis tuleb suunata ettevõtte keskkonnasõbralikkuse suurendamisse.

Uuendusena on keskkonnatunnustustele loodud spetsiaalne veebileht www.keskkonnatunnustused.ee, kus on rohkelt infot varasemate aastate parimatest ning teavet tänavuse konkursi tingimuste kohta. Veebilehel saab täita ka osalemisankeeti.

Keskkonnateo kategoorias on ankeetide esitamise viimaseks päevaks 4. detsember 2014 ja keskkonnasõbraliku ettevõtte kategoorias 7. jaanuar 2015.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.