Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumis 44. nädalal (2014-10-27 00:20:49)

Teisipäev, 28. oktoober

Põllumajandusminister Ivari Padar teeb Riigikogus toimuval konverentsil "Aasta põllumees 2014" ettekande eesti toidust rahvusvahelistel turgudel.

Kolmapäev, 29. oktoober

Põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Illar Lemetti ja välissuhete osakonna nõunik Kristiina Lillestik osalevad Rumeenias toimuval Hiina ning Kesk-ja Ida-Euroopa riikide põllumajanduskoostöö foorumil, kus arutatakse põllumajanduse koostöövõimalusi Hiinaga.

Põllumajandusministeeriumis toimub maaelu arengukava 2014-2020 seirekomisjoni esimene istung, kus arutatakse meetmete "Investeeringud põllumajandusettevõtte tulemuslikkuse parandamiseks", "Väikeste põllumajandusettevõtete arendamine" ja "Nõuandeteenuste toetamine" valikukriteeriume ning antakse ülevaade finantsinstrumendi eelhindamise aruandest.

Kalamajandusosakonna juhataja Ain Soome ja kalamajandusosakonna kalapüügi korralduse ja andmete analüüsi büroo juhataja Gunnar Lambing osalevad Kasepääl toimuval Keskkonnaministeeriumi korraldatud kohtumisel Peipsi, Lämmi- ja Pihkva järve kaluritega, et arutada Eesti seisukohti novembris toimuvateks läbirääkimisteks Venemaaga Peipsi, Lämmi- ja Pihkva järve kalavarude kaitsel ja kasutamisel.

Neljapäev, 30. oktoober

Põllumajandusministeeriumi kantsler Ants Noot avab Eesti Aiandusliidu 25. aastapäevale pühendatud visioonikonverentsi. Rohkem infot: http://aiandusliit.ee/visioonikonverents

Reede, 31. oktoober

Põllumajandusministeeriumis toimub põllumajandusteaduse nõukogu koosolek, kus on päevakorras "Põllumajandus-, toidu- ja kalandusteaduse ning teadmussiirde arengukava aastateks 2015-2021" ettevalmistamine. Teadusnõukogu juhib Toomas Kevvai.


Allikas: Põllumajandusministeerium


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.