Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-10-21 15:42:52)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 147 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 78 varavastast kuritegu, neist 66 vargust (2 eluruumidest, 9 sõidukitest), 6 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 2 inimest. Tabati 15 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 302 väärtegu. Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld, Eestist saadeti välja 2 isikut, tuvastati 2 Schengeni viisaeeskirja rikkumist, esitati 4 varjupaigataotlust.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

20. oktoobril kella 00.20 ajal teatati politseile, et Mustamäe tee korteris tungiti kallale 56-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 62-aastase mehe.

20. oktoobril kella 00.40 paiku märkas politseipatrull, et Sõle tänaval tungiti kallale 22-aastasele mehele. Politsei pidas kinni ja viis kahtlustatavana jaoskonda 20-aastase mehe.

20. oktoobril kella 12.40 ajal teatati politseile, et Kalevipoja põik korteris tungiti kallale 46-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 49-aastase mehe.

20. oktoobril kella 18.20 paiku teatati politseile, et Ümera tänaval tungis tuttav mees konflikti käigus kallale 32-aastasele naisele.

Vargused

Nädalavahetuse jooksul varastati Palderjani tänava majast ehitustööriistu. Kahju kokku 8750 eurot.

Nädalavahetuse jooksul varastati Laki tänava õuest ehitustellingud. Kahju kokku 6000 eurot.

20. oktoobril varastati Suur-Paala tänaval konteinerist rehvivahetusseadmeid ja rehve. Kahju kokku 4370 eurot.

20. oktoobril teatati politseile, et Loitsu tänaval seisnud autolt on varastatud tagavararatas. Kahju kokku 1000 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

20. oktoobril kella 22.15 ajal teatati politseile, et Maardus Langu tänava korteris tungiti kallale 58-aastasele mehele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 22-aastase mehe.

Vargused

Nädalavahetuse jooksul varastati Viimsi vallas Haabneemes seisnud kaubikust jalgratas. Kahju kokku 700 eurot.

Ööl vastu 20. oktoobrit varastati Viimsis Haabneemes seisnud autolt rool, käigukangipaneel ja DVD-mängija pult. Kahjusumma on selgitamisel.

Ööl vastu 18. oktoobrit varastati Paldiski juures merest 70 meetrit nakkevõrku väärtusega 100 eurot.

20. oktoobril avastati, et Saue vallas Hüürus on maantee ääres seisnud autost varastatud erinevaid asju. Kahjusumma on täpsustamisel.

20. oktoobril varastati Jõelähtme vallas Lool lukustamata uksega eramust fotoaparaat koos objektiividega, videokaamera, kaks kõvaketast, kaks tahvelarvutit ja fotoseljakott. Kahju kokku 1690 eurot.

Omavoliline kasutamine

20. oktoobri hommikul avastas omanik, et Loksal on öö jooksul omavoliliselt kasutatud tema sõiduautot Volvo ning ka autost asju varastatud.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

16. oktoobril avastati, et Tartus Kaunase puiesteel lukustamata korterist on varastatud fotoaparaat Canon. Kahju on 110 eurot.

17. oktoobril sai politsei teate, et Tartus Kalevi tänaval löödi katki sõiduauto aknaklaas ning varastati istmelt seljakott, milles oli peegelkaamera, raha- ja kosmeetikakott. Kahju on umbes 700 eurot.

17. oktoobril varastati Tartus Raatuse tänaval õppehoones mobiiltelefon Sony Xperia. Kahju on 99 eurot.

20. oktoobril sai politsei teate, et Tartus Luha tänaval on maja eest varastatud musta värvi sõiduauto BMW X6 Saksamaa registreerimisnumbriga NFDG 589. Kahju on 50 050 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

19. oktoobri õhtul sai politsei teate, et 49-aastane naine lõi Tartus Jänese tänaval oma 17-aastasele tütrele käega näo piirkonda.

20. oktoobril sai politsei teate, et septembrikuus tekitas 43-aastane mees Tartus Tulbi tänaval korteris korduvalt vigastusi 31-aastasele naisele.

Võrumaa

Vargus

Ööl vastu 17. oktoobrit murti Misso vallas sisse liivahoidlasse ning varastati diislikütust. Kahju on 542 eurot.

Juhtumid piiril

20. oktoobril kella 16.05 ajal pidasid Luhamaa piiripunkti piirivalvurid Eestist lahkumisel kinni 1981. aastal sündinud Ukraina kodaniku, kes oli viibinud Eesti Vabariigis 29 päeva seadusliku aluseta. Isikule määrati rahatrahv, kehtestati kolmeks kuuks sissesõidukeeld ning tal lubati riigist lahkuda.

20. oktoobri öösel kella 3 ajal pidasid Luhamaa piirivalvurid Vastseliina vallas kontrollimiseks kinni Citroeni roolis olnud 1962. aastal sündinud Eesti kodaniku, kellel tuvastati alkoholi tarvitamise tunnused. Juhtumiga tegeleb edasi Võru politsei.

20. oktoobril kontrollisid Luhamaa maanteepiiripunkti piirivalvurid Eestisse sisenemisel 1963. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikku, kelle viisa oli ära kasutatud. Mehel tõkestati riiki sisenemine ja ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

20. oktoobril kontrollisid Koidula maanteepiiripunkti piirivalvurid Eestisse sisenemisel sõiduautot Lada, mida juhtis 1959. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodanik. Piirivalvurid avastasid sõiduki liikluskindlustuse poliisil võltsimistunnused. Mees oli nõus menetluskulude ja võimaliku karistusena mõistetava rahalise karistuse asendamise maksega riigituludesse, misjärel lubati tal Eestisse siseneda.

21. oktoobri öösel kontrollisid Luhamaa maanteepiiripunkti piirivalvurid Eestisse sisenemisel 1964. aastal sündinud Ukraina kodanikku, kelle ühekordne viisa oli ära kasutatud. Mehele väljastati riiki sisenemise keeld ning ta saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargused

15. oktoobril varastati Narvas Tallinna maanteel kaubanduskeskusest vereanalüsaator. Kahju on 300 eurot.

20. oktoobril avastati, et Sillamäel Kesk tänaval on sõiduautost Renault varastatud seljakott, milles oli sülearvuti, mobiiltelefon ja teised esemed. Kahju on 810 eurot.

20. oktoobril avastati, et Narvas Kangelaste tänaval on maja hoovist varastatud sõiduk Volkswagen Multivan registrimärgiga 236AXL. Kahju on 2375 eurot.

20. oktoobril varastati Kohtla-Järvel Põhja alleel kortermaja ühisrõdult neli rula. Kahju on 1000 eurot.

20. oktoobril avastati, et Jõhvi vallas Sompa külas on ekskavaatorisse tungitud ja varastati raadio, kaks akut, 80 liitrit kütust ning tööriistu. Esialgne kahju on 1000 eurot.

Ööl vastu 20. oktoobrit varastati Narva-Jõesuus Kudruküla tänaval majast vibrosegur, elektrikaableid ja teisi esemeid. Kahju on 412 eurot.

Ööl vastu 20. oktoobrit varastati Narva-Jõesuus Vilde tänaval sõiduauto Volkswagen Passat registrimärgiga 840AUV. Kahju on 350 eurot.

Ööl vastu 20. oktoobrit varastati Narvas Rahu tänaval sõiduautolt Lincoln Navigator neli ratast. Kahju on 2000 eurot.

20. oktoobril avastati, et Kohtla-Järvel Karja tänaval on ehitusjärgus olevast majast varastaud ehitusmaterjali, plastiaknaid, uksi, kaks boilerit ja teisi esemeid. Esialgne kahju on 5000 eurot.

Asja rikkumine

20. oktoobril kella 3 paiku põles Narvas Rahu põiktänavas asuvas parkas sõiduauto BMW. Kahju on 19 000 eurot.

Omavoli

20. oktoobril ärandati Narva-Jõesuus Poska tänavalt sõiduauto Honda, mis leiti hiljem Koidu tänavalt. Kahju on 200 eurot.

19.oktoobril ärandati Sillamäel Viru puiesteel sõiduauto Opel, mis pandi hiljem Narva - Narva-Jõesuu - Hiiemetsa maanteel põlema. Kahju on 600 eurot.


Võltsitud dokument

20. oktoobril esitas Iisraeli kodanik, 47-aastane mees, Narva piiripunktis piirivalvuritele võltsimistunnustega juhiloa.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

19. oktoobril kella 2 paiku varastati Lääne-Nigula vallas Jaakna külas ehitusobjektil parkinud traktorist 239 liitrit diiselkütust. Kahju on selgitamisel.


Pärnumaa

Vargused

Ööl vastu 17. oktoobrit varastati Paikuse alevis Pärnade puiesteel kaupluse eest lukustamata jalgratas Classic. Kahju on 350 eurot.

20. oktoobril kella 8 paiku avastati, et Pärnus Ehitajate teel on tungitud asutuse territooriumil olnud konteinerisse, kust on varastatud tööriistad ja murutrimmer. Kahju on 250 eurot.

Omavoliline sissetung

20. oktoobril kella 20 paiku proovis tundmatu meesterahvas tungida Pärnus Mai tänaval rõduukse kaudu korterisse. Sissemurdmine jäi lõpuni viimata korteri omaniku sekkumisel.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

20. oktoobril löödi Eidapere alevikus 27-aastast meest.

Saaremaa

Vargused

Ööl vastu 20. oktoobrit varastati Mustjala vallas Selgase külas traktorist diiselkütust ja tööriistad. Kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 19. oktoobrit varastati Kuressaares Smuuli tänaval maja eest lukustamata jalgratas. Kahju on 100 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.