Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-10-15 16:23:47)

Viimase ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 130 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimist, 1 avaliku korra rasket rikkumist, 51 varavastast kuritegu, neist 37 vargust (9 eluruumidest, 2 sõidukitest). Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Tabati 5 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht, tuvastati 2 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu. Registreeriti 265 väärtegu. Tuvastati 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumist, 1 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist, 2 piirirežiimi või dokumendikohustuse rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

14. oktoobril kella 1.30 ajal teatati politseile, et Tööstuse tänava korteris tungiti kallale 30-aastasele mehele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 19-aastase mehe.

14. oktoobril kella 20.30 ajal teatati politseile, et Mere puiesteel tungiti kallale 45-aastasele mehele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 27-aastase mehe.

14. oktoobril kella 23.30 ajal teatati politseile, et Randla tänava majas tungiti kallale 42-aastasele mehele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni ja viis jaoskonda 16-aastase noormehe.

Vargused

Ööl vastu 14. oktoobrit varastati Kuldnoka tänaval soojakust kaks pahtlipritsi. Kahju kokku vähemalt 8000 eurot.

14. oktoobril teatati politseile, et Rahu tänaval varastati kuurist erinevaid tööriistu koguväärtusega 2300 eurot.

Harjumaa

Vargused

13. oktoobril avastati, et Loksal on garaažist varastatud veepump ja auto tulekustuti. Kahju kokku 215 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 14. oktoobrit sai politsei väljakutse Tartus Anne tänaval korterisse, kus esialgsetel andmetel lõi ühise alkoholi tarvitamise käigus 53-aastane mees 41-aastasele naisele noa reide. Naine toimetati traumapunkti, lööja viidi esialgu kainenema.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 8. oktoobri hommikul lõi noormees Valgas Kungla tänaval õppeasutuses 14-aastasele koolikaaslasele rusikaga näo piirkonda.

Vargused

12. oktoobril avastati, et Valgas Laial tänaval on sisse tungitud elumajja ning varastatud alkoholi, fotoaparaat, kuldsõrmus ja 250 eurot. Täpne kahju on selgitamisel.

6. oktoobril avastati, et Valgas Aia tänaval on noortekeskuse territooriumilt varastatud tõukeratas Kickbike Cross ja kiiver. Kahju on 456 eurot.

Viljandimaa

Vargus

13. oktoobril avastati, et Viljandi vallas Pinska külas on sisse tungitud töökotta, lõhutud šeif, millest varastatud sularaha umbes 80 000 eurot. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on umbes 85 100 eurot.

Juhtumid piiril

13. oktoobril kella 16.20 ajal kontrollisid Mustvee kordoni piirivalvurid Peipsiääre vallas sõiduautot VAZ, mis ei olnud läbinud tehnokontrolli, oli registreerimata, puudus liikluskindlustus ning juhil ei olnud juhtimisõigust. Juht kõrvaldati autoroolist ja talle määrati karistuseks rahatrahv.

14. oktoobril kella 23.40 ajal peeti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel kinni 1957. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanik, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 34 päeva seadusliku aluseta, neist ühe päeva Eesti Vabariigis. Õigusrikkujat karistati rahatrahviga, talle kehtestati üheks aastaks sissesõidukeeld ja lubati riigist lahkuda.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Sissetung

Ööl vastu 14. oktoobrit murti Tapal Kalmistu tänaval garaaži ja varastati jalgratas. Kahju on 50 eurot.

Ida-Virumaa

Röövimine

14. oktoobril teatas 52-aastane mees, et seni kindlaks tegemata mees ründas teda terava esemega 6. oktoobril Kohtla-Järve Pärna tänaval ja võttis talt poekoti koos toiduainetega.

Vargused

11. oktoobril varastati Narvas Malmi tänaval asuvast korterist mobiiltelefon väärtusega 108 eurot.

14. oktoobril varastati Narvas Võidu tänaval asuvast korterist sülearvuti väärtusega 140 eurot.

14. oktoobril avastati, et Jõhvis Aasa tänaval on sõidukil Man aknaklaas purustatud ja varastatud navigaator ning videokaamera ekraan. Kahju on 300 eurot.

14. oktoobril varastati Narvas Kerese tänaval maja juurest jalgratas. Kahju on 3000 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

Politseile teatati, et ööl vastu 9. oktoobrit varastati Paide vallas Tarbja külas asutuse piirdeta territooriumilt lumepuhur Electrolux. Kahju on 500 eurot.

Läänemaa

Kehalised väärkohtlemised

14. oktoobril kella 11.paiku löödi Haapsalus Suur-Mere tänaval asuva hoone hoovis 14-aastast noormeest. Võimalik lööja on politseile teada.

14. oktoobril kella 20.30 paiku tekkis Martna vallas Väike-Lähtru külas ühise alkoholitarvitamise käigus tüli ning 46-aastane mees lõi 59-aastast meest. Politsei pidas lööja teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

Vargus

Ajavahemikul 9.-13. oktoober murti Lääne-Nigula vallas Taeblas Tööstuse tänaval sisse hoonesse ja varastati kaks akut. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

12. oktoobril kella 2 ja 3 vahel löödi Pärnus Männi tänaval asuva maja trepikojas 16-aastast noormeest. Võimalik lööja on politseile teada.

Raplamaa

Vargus

14. oktoobril murti Juuru vallas Maidla külas sisse talumajja ja varastati erinevaid esemeid. Kahju on 2595 eurot.

Saaremaa

Vargus

Ajavahemikul 13.-14. oktoober varastati Kuressaares Kraavi tänaval asuvast lukustamata kuurist jalgratas Optima. Kahju on 70 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainformatsiooni vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.