Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 42. nädala eelinfo (2014-10-13 00:33:19)

Esmaspäev, 13. oktoober

Põllumajandusminister Ivari Padar, toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai, kalanduspoliitika ning välissuhete asekantsler Olavi Petron, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Illar Lemetti ning eurokoordinatsiooni osakonna peaspetsialist Mihkel Kärg osalevad Luksemburgis toimuval EL põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogul, kus on arutlusel sigade Aafrika katku ning Venemaa impordipiirangutega seotud küsimused.

Kaubanduse ja põllumajandussaadusi töötleva tööstuse osakonna juhataja Taavi Kand ning sama osakonna kaubanduse ja alkoholi turukorralduse büroo juhataja Meeli Lindsaar osalevad Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus arutatakse alkoholiseaduse muudatusi.

13.-17. oktoobrini toimub Roomas ülemaailmne toiduainetega kindlustatuse komitee (CFS), kus liikmesriikidele tutvustatakse ülevaadet toiduga kindlustamatusest maailmas ning toimuvad arutelud kahe ekspertraporti üle, mis käsitlevad kalanduse ning toidu raiskamise seoseid toiduga kindlustatusega. Komitee võtab vastu põhimõtted vastutustundlikuks investeerimiseks põllumajandusse. Eestit esindab Siim Tiidemann, Eesti esindaja ÜRO toidu- ja põllumajandusorganisatsiooni (FAO) juures.

Teisipäev, 14. oktoober

Põllumajandusminister Ivari Padar osaleb Riigikogu rahanduskomisjoni istungil, kus on arutlusel tuleva aasta riigieelarve.

Kalamajandusosakonna juhataja Ain Soome ja õigusosakonna nõunik Geir Veski osalevad Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus tutvustavad kalandusturu korraldamise seaduse eelnõud. Kalandusturu korraldamise seadus loob õigusliku aluse Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi rakendamiseks Eestis.

Põllumajandusturu korraldamise osakonna juhataja Mai Talvik ja maaelu arengu osakonna juhataja Marko Gorban osalevad Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus tutvustavad ühise põllumajanduspoliitika seadust.

Kolmapäev, 15. oktoober

Kell 15 toimub Põllumajandusministeeriumi suures saalis sigade aafrika katku teemaline infokoosolek seakasvatuse sektoriga. Kohtumisel annab VTA peadirektor Ago Pärtel ülevaate toimunud arengutest ning põllumajandusminister Ivari Padar riigipoolsetest ettevalmistustest.

Neljapäev, 16. oktoober

Minister Ivari Padar osaleb valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Reede, 17. oktoober

Põllumajandusminister Ivari Padar osaleb Eesti Põllumeeste Liidu konverentsil Järvakandis, kus teeb ettekande EL põllumajandustoetustest ja Venemaa impordikeelu mõjudest.

Laupäev, 18. oktoober

Minister Ivari Padar on 18.-21. oktoobrini koos äridelegatsiooniga visiidil Moldovas. Plaanis on kohtumine Moldova põllumajandus- ja toidutööstuse ministri Vasile Bumacoviga ning Moldova põllumajandussektori esindajatega.



Allikas: Põllumajandusministeeriumi pressiteade








Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.