Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-10-03 18:23:01)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 101 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 56 varavastast kuritegu, neist 49 vargust (5 eluruumidest, 1 sõidukitest), 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 4 inimest. Tabati 10 alkoholijoobes ja 4 narkojoobes sõidukijuhti, tuvastati 3 narkosüütegu. Registreeriti 301 väärtegu. Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld, tuvastati 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine, 1 piirirežiimi või dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövikatse

2. oktoobril kella 20.30 ajal teatati politseile, et Heina tänaval üritas oma nägu varjanud mees relvataolise esemega ähvardades 22-aastast naiselt röövida kotti. Röövikatset nägi pealt turvatöötaja, kelle sekkumise peale mees põgenes midagi saamata.

Kehalised väärkohtlemised

2. oktoobril kella 9.20 ajal teatati politseile, et Uus-Maleva tänava maja ees tungiti tüli käigus kallale 39-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 54-aastase mehe.

2. oktoobril kella 18 paiku teatati politseile, et Kangru tänava korteris tungiti kallale 64-aastasele naisele. Kahtlustatavana viis politsei jaoskonda 65-aastase mehe.

Sisenemiskeeld

2. oktoobril saabus laevaga Stockholmist 31-aastane Venemaa kodanik, kes oli viibinud Schengeni alas üle lubatud aja. Mehele väljastati piiri sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi laeva.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

1. oktoobri õhtul sai politsei teate, et Jõgeva vallas Siimusti alevikus korteris lõi 32-aastane mees oma emale, 50-aastasele naisele rusikaga rindkere piirkonda ning ründas samas oma kasuisa, 59-aastast meest. Arstiabi keegi ei vajanud.

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus 1. oktoobri õhtul teade, et Laheda vallas Himma külas viskas 41-aastane mees ühise alkoholi tarvitamise käigus 42-aastasele naisele taldrikuga vastu kõrva, misjärel lõi naine meest vastu. Kiirabi andis neile esmaabi.

Tartumaa

Kelmused

Politseile laekus info, et 1. oktoobril rentis 26-aastane mees ettevõtte esindajana Tartus Tähe tänaval rendipunktist rataslaaduri, kühvli ning kerghaagise eesmärgiga need omastada ja maha müüa. Kahju on umbes 17 000 eurot. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavatena kinni kaks meest.

Politseile laekus 2. oktoobril teade, et üks tartlane soovis sotsiaalmeediakanalis osta müügiks pakutud mobiiltelefoni Sony, mille eest tasuti ettemaksuna 195 eurot. Telefoni ega raha tagasi ostja ei saanud.

Valgamaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine

3. oktoobri öösel kella ühe ajal lõi seni kindlakstegemata isik Valgas Riia tänaval korteris mehele noaga rindkere piirkonda. Kannatanu toimetati Valga haiglasse, kust ta kella kolme paiku põgenes. Politsei leidis mehe tema kodust, kuid mees keeldus haiglaravile minemast. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

2. oktoobri hommikul sai politsei teate, et Valga turu juures varastati hetkeks pingile jäetud rahakott ühes selles olnud suure summa sularaha ja dokumentidega. Kahju on 1680 eurot.

2. oktoobri hommikul avastati, et Valgas Laial tänaval on akna kaudu sisse tungitud korterisse ning esialgsetel andmetel varastatud televiisor LG. Kahju on selgitamisel.

Viljandimaa

Süütamine

Ööl vastu 1. oktoobrit sai politsei teate, et Viljandi linnas Lääne tänaval korteris on põleng, mille esialgsetel andmetel põhjustas 38-aastane alkoholijoobes mees. Põlenguga tekitatud kahju on umbes 600 eurot.

Juhtum piiril

2. oktoobril kella 12.18 ajal pukseeris Mustvee kordoni kaatritoimkond Peipsi järvelt Omedu küla kaldale mootoririkke tõttu hätta sattunud mootorpaadi, mille pardal oli kaks inimest.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus
2. oktoobril varastati Rakvere Õli tänaval ettevõtte territooriumilt 13 metallresti. Kahju on 400 eurot.

Sissetung

2. oktoobri öösel tungiti Sõmerul tankla juures sõiduautosse, kust varastati alkomeeter. Kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Vargused

Ööl vastu 2. oktoobrit varastati Narvas Rüütli tänaval maja trepikojast lapsekäru väärtusega 470 eurot.

Ööl vastu 2. oktoobrit tungiti Narvas Puškini tänaval autoparklas autosse ja varastati automakk ning aku. Kahju on 195 eurot.

2. oktoobril tungiti Narvas Rakvere tänaval eramajja ja varastati keevitusaparaat ning teisi esemeid. Kahju on 330 eurot.

2. oktoobril tungiti Narvas Rahu tänaval korterisse, kust varastati 1130 eurot.

Piirisündmused

2. oktoobril kontrolliti Narva piiripunktis riigist väljumisel Leedu Vabariigi numbritega Volkswagen Golfi, mille transpordivahendi kasutamise leping oli võltsitud. Sõiduk võetud hoiule kuniks õige omanik järele tuleb. Samuti tuvastasid piirivalvurid, et ka Leedust pärit Mercedes-Benzil on transpordivahendi kasutamise leping võltsitud. Lisaks esitas juht, 36-aastane mees, Transnistria juhiloa, mida Eesti Vabariik ei tunnusta. Ka see sõiduk võetud hoiule.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Omavoliline sissetung

Ööl vastu 2. oktoobrit murti Paides Aiavilja tänaval sisse garaažikoksi. Esialgse hinnangu kohaselt kõik esemed alles. Lõhkumisega tekitatud kahju on 70 eurot.

Vargused

Ajavahemikul 1.-2. oktoober varastati Türil Viljandi ja Koidula tänava ristmiku lähistelt kolm ekskavaatori erineva suurusega koppa. Kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 2. oktoobrit murti Paides Mündi tänaval sisse garaažiboksidesse, esialgse info kohaselt üheksasse. Boksidest varastati erinevaid esemeid, sh elektritrell, nurklihvija, aku, elektriline saunakeris, pikendusjuhe, puksiirköis, käsisaag, laadija-starter, padrunvõtmete komplekt, vanaaegne õmblusmasin. Varastatu täpne loetelu ja tekitatud kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Asja rikkumine või hävitamine

Politseile teatati, et 25. septembri õhtul lõhuti Paikuse alevis asuval kinnistul võrkaed, kaks turvakaamerat, liikumisandur, garaaži ja tootmishoone metalluks, ventilaator, kaks prožektorit ja aken. Lõhkumisega tekitatud kahju on 5580 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

1. oktoobril kella 17.30 paiku tõugati Pärnus Lille tänaval asuva maja trepikojas 18-aastast neidu. Võimalik tõukaja on politseile teada.

Vargus

Ajavahemikul 1.-2. oktoober varastati Halinga vallas Loomse külas mahutist 200 liitrit eriotstarbelist diislikütust. Kahju on 200 eurot.

Raplamaa

Vargus

Ajavahemikul 1.-2. oktoober varastati Raplas Viljandi maanteel jalgrattahoidlast jalgratas ja jalgrattakiiver. Kahju on 460 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.