Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-10-02 16:00:08)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 85 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 48 varavastast kuritegu, neist 33 vargust (2 eluruumidest, 6 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 10 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 244 väärtegu. Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld, tuvastati 2 Schengeni viisaeeskirja rikkumist, 1 piirirežiimi või dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

1. oktoobril kella 14.30 ajal teatati politseile, et Laki tänava hoones tungiti konflikti käigus kallale 26-aastasele naisele.

Vargused

Ööl vastu 1. oktoobrit varastati Sõle tänaval seisnud autost tööriistu. Kahju kokku umbes 2000 eurot.

Ööl vastu 1. oktoobrit varastati Tähe tänaval asuvast kuurist muruniitja ja velgedel talverehvid. Kahju kokku vähemalt 1240 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

1. oktoobril pöördus politseisse 19-aastane noormees, kelle sõnul ründas teda 27. septembri õhtul Vara vallas kaupluse juures talle tundmatu meesteseltskond. Mees fikseeris vigastused traumapunktis.

Vargus

29. septembril avastati, et Tartus Taara puiesteel on kaubikust varastatud erinevaid tööriistu. Kahju on selgitamisel.

Viljandimaa

Omastamine

Politseile laekus teade, et 29. septembril kaotas 29-aastane mees Viljandis oma rahakoti ning avastas hilisemalt, et tema pangakontolt on tema tahte vastaselt välja võetud 80 eurot.

Juhtumid piiril

1. oktoobril kella 20.35 ajal teatati piirivalvele Võrumaal Meremäe vallas Obinitsa külas liikuvast kahtlasest haagisega Ford Transitist. Kell 20.53 pidas politsei Võru linna lähistel kontrollimiseks kinni Fordi, mida juhtis 1982. aastal sündinud mees. Sõiduki järelhaagisest avastas politsei 99 000 Valgevene maksumärkidega sigaretti. Juhtumiga tegeleb edasi Maksu- ja Tolliamet.

1.oktoobril kell 12.25 saabus Luhamaa piiripunkti Valgevene Vabariigi kodanik, kes oli Schengeni alas viibinud 9 päeva seadusliku aluseta. Mehele määrati kiirmenetluses 80-eurone rahatrahv ning talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks.

1. oktoobril kella 9.30 ajal kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis sõiduautot Infiniti, mida juhtis Venemaa Föderatsiooni kodanik. Dokumentide kontrollimisel selgus, et Läti notariaalne volikiri sõiduki kasutamiseks oli võltsitud. Autot juhtinud mehele määrati 150-eurone rahatrahv ning sõiduk paigutati piiripunkti arestiaeda, kuna juhil puudus selle valdamiseks või kasutamiseks õigus. Autojuht lahkus jalgsi Eestisse

1. oktoobril kella 3.40 ajal kontrollisid Saatse kordoni piirivalvurid Värska vallas Ford Galaxyt juhtinud 28-aastast meest, kellel puudus juhtimisõigus ning kes oli alkoholi tarvitanud. Mees anti üle politseipatrullile.

2. oktoobril kella 2.21 ajal kontrollisid piirivalvurid Luhamaa maanteepiiripunktis Eestist lahkumisel Venemaa Föderatsiooni sõiduautot Audi 100, mida juhtis Venemaa Föderatsiooni kodanik. Auto kontrollimisel ilmnes, et selle VIN-kood oli manipuleerimistunnustega. Sõiduk paigutati täiendavaks ekspertiisiks arestiaeda ning mees lahkus Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus
Ööl vastu 1. oktoobrit varastati Rakveres Terase tänaval eramu ette pargitud mahtuniversaalilt Chrysler kaks lisakaugtuld Hella väärtusega 120 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused

1. oktoobri öösel purustati Kohtla-Järvel Keskallee tänaval kaupluse ukseklaas ja varastati kassaaparaat koos rahaga. Kahju on täpsustamisel.

Ööl vastu 1. oktoobrit varastati Kohtla-Nõmmel ekskavaatorist ja raudteekraanist 350 liitrit diislikütust. Esialgne kahju on 350 eurot.

1. oktoobril varastati Narvas Tallinna maanteel kaubanduskeskuse ees mikrobussi jalgrattahoidjast kaks jalgratast. Kahju on 400 eurot.

1. oktoobril tungiti läbi akna Narvas Vestervalli tänaval asuvasse korterisse, kust varastati mobiiltelefon, digikaamera, õhupüstol, fotoaparaat ja 20 eurot. Kahju on 1299 eurot.

Piirisündmus

1. oktoobril kontrolliti Narva piiripunktis Moldova kodaniku dokumente. Selgus, et pass oli kiibita ja puudus ka viisa. 35-aastane mees arvas, et kui omab ilma kiibita Moldova passi, siis võib Schengeni riikidesse saabuda ilma viisata. Ta saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

Ajavahemikul 30. september kuni 1. oktoober varastati Türi vallas Rassi külas buldooseri kütusepaagist umbes 200 liitrit diislikütust. Kahju on 230 eurot.

Pärnumaa

Vargused

Ööl vastu 1. oktoobrit varastati Pärnus Savi tänaval asutuse territooriumilt amortiseerunud sõiduauto VW Golf. Kahju on 150 eurot. Auto leiti põlenuna kella 20 paiku Sauga vallast Eametsa külast.

Ajavahemikul 10.-30. september murti Audru vallas Eassalu külas sisse garaaži ning varastati neli akut ja erinevaid tööriistu. Kahju on 470 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

1. oktoobril kella 9 paiku löödi Kehtna vallas Vahakõnnu külas 79-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.