Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-09-30 21:22:22)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 99 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 65 varavastast kuritegu, neist 55 vargust (5 eluruumidest, 5 sõidukitest), 3 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 14 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 249 väärtegu. Tuvastati 1 piirirežiimi või dokumendikohustuse rikkumine. Esitati 1 varjupaigataotlus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

Politseile teatati, et 28. septembril kella 21 paiku tungiti Lastekodu tänava korteris kallale 83-aastasele mehele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 50-aastase mehe.

29. septembril kella 18.40 paiku teatati politseile, et Sõle tänava korteris tungiti kallale 26-aastasele naisele.

29. septembril kella 18.50 ajal teatati politseile, et Mustakivi teel tungiti konflikti käigus kallale 36-aastasele mehele.

Vargused

Nädalavahetuse jooksul varastati Läänemere tee maja keldrist tööriistu 3025 euro väärtuses.

Nädalavahetuse jooksul varastati Kopli tänaval asuvast poest diivaneid ja tugitoole, kahju kokku 4650 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

29. septembril kella 00.10 ajal teatati politseile, et Maardus Keemikute tänava korteris tungiti kallale 36-aastasele naisele.

Vargus

29. septembril avastati, et Kuusalu vallas Suurepeal on talust varastatud teler väärtusega 500 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Vargus

30. septembril avastati, et Tartus Rüütli tänaval lukustatud trepikojast on varastatud jalgrattad Scott ja Schwinn. Kahju on umbes 800 eurot.

Kelmused

30. septembril laekus politseile teade, et üks tartlane ostis internetis kuulutusteleheküljelt iPhone'i makstes selle eest 350 eurot. Tänaseks pole ostja ei kaupa ega raha tagasi saanud.

Politseile laekus teade, et üks tartlane tasus internetis kuulutustelehel pakutud Tallinna üürikorteri eest ülekandega 752 eurot, kuid pole tänaseks omanikuga enam kontakti ja korterivõtmeid saanud.

Omastamine

Ööl vastu 28. septembrit omastati Tartu linnas seljakotist fotoaparaat Sony NEX-7. Kahju on 954 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

26. septembril varastati Vinni vallas Viru-Jaagupis Kesk tänaval asuva kortermaja trepikojast jalgratas väärtusega 250 eurot.

28. septembril varastati Rakveres Adoffi tänaval asuvas kaubanduskeskuses naiskliendilt rahakott. Kahju 150 eurot.


29. septembril tungiti Tamsalus Sääsel lukustamata korterisse, kust varastati sülearvuti, rahakott, milles pereliikmete isikutunnistused, pangakaardid ja 174 eurot. Tekitatud kahju on täpsustamisel.

Ida-Virumaa

Vargused

26. septembril tungiti Illuka vallas Puhatus seisvatesse traktoritesse ning varastati tööriistu ning 275 liitrit diislikütust. Samas lõhuti raadio. Esialgne kahju 465 eurot.

27. septembril varastati Narvas Hariduse tänaval mööblipoes naisel käekotist rahakott koos rahaga. Kahju on 160 eurot.

27. septembril varastati Narvas Tiimani tänaval maja keldrist jalgratas väärtusega 100 eurot.

29. septembril varastati Narvas Tiimani tänaval maja eest jalgratas. Kahju on 200 eurot.

29. septembril lõhuti Kohtla-Järvel Ahtme maanteel sõiduautol aknaklaasid ja varastati aku. Kahju on täpsustamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargused
28. septembril ajavahemikul kell 9-19.30 varastati Koeru vallas Puhmu külas aiaga piiritlemata kinnistult 22 tahvlit katuseplekki. Kahju on 1500 eurot.

Ajavahemikul 18.-29. september murti Türil Marjamaa tänaval sisse kuuri ja varastati erinevaid metallist esemeid. Varastatu loetelu ja tekitatud kahju on selgitamisel.

Läänemaa


Asja rikkumine või hävitamine
26. septembril kella 22.30 ajal märgati, et Lääne-Nigula vallas Taebla alevikus Lasteaia tänaval põleb lasteaia hoone. Kahju on selgitamisel.

Sõiduki omavoliline kasutamine
Ajavahemikul 25.-26. september võeti Ridala vallas Uuemõisa alevikus Ehitajate teelt omavoliliselt kasutada sõiduauto Mazda ja põhjustati sellega varalise kahjuga liiklusõnnetus, mille tagajärjel sõiduk deformeerus. Kahju on 2500 eurot. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Vargus
29. septembril ajavahemikul kell 15.20-15.35 varastati Haapsalus Raudtee tänaval pingilt seljakott koos selles olnud esemetega. Kahju on 126 eurot.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

28. septembril kella 2 ja 3 vahel löödi Pärnus Vee ja Pika tänava ristmikul 23-aastast meest.

28. septembril ajavahemikul kell 21.40-22.40 löödi Pärnus Karusselli tänaval 18-aastast neidu. Võimalik lööja on politseile teada.

27. septembril kella 19.20 paiku lükati Pärnus Rääma tänaval 17-aastane neiu vette, jättes ta abitusse seisundisse. Võimalik lükkaja on politseile teada.

Vargused
29. septembril kella 2.30 paiku varastati Häädemeeste vallas Orajõe külas asuvalt kinnistult plastmahuti. Kahtlustatavana peeti kinni 32-aastane mees, mahuti on tagastatud omanikule.

Ajavahemikul 14.-26. september tungiti Häädemeeste vallas Kabli külas sisse majja ja kõrvalhoonesse ning varastati erinevaid esemeid. Varastatu loetelu ja tekitatud kahju on selgitamisel.

Varguse katse
29. septembril kella 9 paiku Pärnus Savi tänaval asuva asutuse territooriumilt varastada autoakut, kuid vargus jäi lõpule viimata, sest teo toimepanijad peeti kinni. Teo toimepanemises kahtlustatavatena on kinni peetud 25- ja 27-aastane mees.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.