Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-09-25 21:40:45)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 98 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 1 avaliku korra raske rikkumine, 51 varavastast kuritegu, neist 41 vargust (3 eluruumidest, 2 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles ja sai vigastada 4 inimest. Tabati 12 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 272 väärtegu.
Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld, tuvastati 1 salakaubavedamise juhtum, esitati 2 varjupaigataotlust.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
24. septembril kella 23.15 ajal teatati politseile, et Paekaare tänava korteris tungiti kallale 18-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 44-aastase mehe.

Vargused
Ööl vastu 24. oktoobrit varastati Vana-Kalamaja tänavale pargitud autost videokaamera statiiv, kolm videokaamera objektiivi, mootorsaag, akutrellid, tööriistu ja kaks raadiosaatjat. Kahju kokku 1895 eurot.

24. oktoobril teatati politseile, et Ruunoja tänava kinniselt territooriumilt on varastatud konteiner. Kahju kokku 3000 eurot.

Harjumaa

Vargus
24. septembril avastati, et Keila valla talust on varastatud trimmer ja vanametalli. Kahju kokku 1650 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine
24. septembril sai politsei väljakutse Jõgeva alevikku, kus tüli käigus lõi 80-aastane naine 67-aastasele naisele näo piirkonda. Kannatanu toimetati esmaabi andmiseks traumapunkti.

Vargused
18. septembril avastati, et Põltsamaa vallas Kaavere külas on tehtud ebaseaduslikku metsaraiet. Kahju on selgitamisel.

22. septembri õhtul varastati Torma vallas Tähkvere külas kinnistul olnud puu küljest rajakaamera. Kahju on 339 eurot.

23. septembril avastati, et Saare vallas Ruskavere külas on laudahoonelt varastatud uks. Kahju on umbes 1500 eurot.

24. septembril avastati, et viimaste päevade vältel on Põltsamaa vallas Lustivere külas kahest harvesterist varastatud arvutid, juhtkangid ning väljavedaja sõidu- ja tõstemoodulid. Esialgne kahju on umbes 20 000 eurot.

Põlvamaa

Vargus
24. septembril teatati politseile, et Valgjärve vallas Saverna külas on tankla-alalt varastatud kaks reklaamplakatit. Neist üks leiti rikutud kujul Võru linnast. Kahju on umbes 200 eurot.

Kehaline väärkohtlemine
21. septembri õhtul lõi 51-aastane alkoholi tarvitanud mees Põlva vallas taluõuel 37-aastasele endisele elukaaslasele põlvega tuhara piirkonda.

Tartumaa

Kelmus
Politseisse pöördus tartlane, kes ostis 15. septembril suhtlusportaalis mobiiltelefoni iPhone tasudes ettemaksuna 150 eurot. Kaupa ega raha isik tagasi ei ole saanud.

Vargused
18. septembril varastati Tartus liinibussis käekotist rahakott sularaha ja dokumentidega. Kahju on umbes 250 eurot.

21. septembril avastati, et Puhja vallas Mõisanurme külas kinnistult on varastatud 50 ja lähedalasuvast keldrist samuti 50 plastikust marjakasti. Ka oli sisse murtud sauna ja eluruumidesse, kust varastati kummut ja lohesurfilaud. Kahju on umbes 900 eurot.

Ööl vastu 24. septembrit murti Haaslava külas sisse garaaži ning varastati murutraktor Cub Cadget ja maastikujalgratas Peugeot. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on 4430 eurot.

24. septembril avastati, et Tartus Kalmistu tänaval büroohoone juurest on varastatud hõbedast värvi lukustatud jalgratas Scott. Kahju on 1020 eurot.

Valgamaa

Röövimine
24. septembril pöördus politseijaoskonda 65-aastane naine, kelle väitel oli tundmatu mees ta Valgas Pärna puiesteel pikali lükanud ning ära võtnud käekoti selles olnud esemetega. Kahju on umbes 200 eurot.

Kehaline väärkohtlemine
24. septembril sai politsei väljakutse Valgas Pargi tänavale, kus toimus kaklus. Politsei selgitas, et esialgsetel andmetel oli kahel alkoholi tarvitanud mehel tekkinud sõnelus neile tundmatute isikutega. Tüli käigus löödi 41-aastast meest, kellele kiirabi andis esmaabi. Konfliktis osalenud isikud ja juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused
Ööl vastu 20. septembrit murti Valgas Pärna puiesteel sisse garaaži ja varastati mootorsaag Partner. Lisaks oli aerosoolvärviga soditud garaaži pargitud sõiduauto ning lõhutud auto esiklaas.

24. septembril sai politsei teate, et Valgas Uuel tänaval on sisse murtud elumajja ning varastatud sülearvuti, teler, ehteid ja Tiibeti spanjel. Koer leiti mõne aja möödudes majast üles. Vargusega tekitatud kahju on 1338 eurot.

Võrumaa

Vargused
22. septembril varastati Sõmerpalu alevikus õppeasutuse klassiruumis koolikotist mobiiltelefon Sony Xperia. Kahju on 210 eurot.

24. septembril teatati politseile, et Sõmerpalu alevikus on sisse murtud kaupluse kõrvalruumi ning varastatud neli täidetud gaasiballooni. Kahju on 322 eurot.

Juhtumid piiril

24. septembril kella 17.40 ajal peeti Luhamaa maanteepiiripunktis Eestist lahkumisel kinni Venemaa Föderatsiooni registreerimismärkidega sõiduauto Mercedes Benz, mille tehasetähis oli manipuleerimistunnustega. Sõiduk paigutati arestiplatsile, sõidukit juhtinud Venemaa Föderatsiooni kodanik, 1970. aastal sündinud Andrei lahkus Venemaa Föderatsiooni.

24. septembril kella 8.50 ajal kontrolliti Luhamaa maanteepiiripunktis sõiduautot Škoda Octavia. Dokumentide kontrollimisel selgus, et sõiduk ei ole läbinud tehnokontrolli. Autot juhtinud 72-aastasele Jürile mõisteti kiirmenetluses 60-eurone rahatrahv.

25. septembril kella 00.05 ajal peeti Luhamaa maanteepiiripunktis Eestist lahkumisel kinni Venemaa Föderatsiooni registreerimismärkidega sõiduauto Mercedes Benz, mille tehasetähis oli manipuleerimistunnustega. Sõiduk paigutati arestiplatsile, sõidukit juhtinud Venemaa Föderatsiooni kodanik 1986. aastal sündinud Aleksandr lahkus Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused
19. septembril varastas seni kindlaks tegemata mees Rakvere vallas Tõrremäe külas kaubanduskeskuse poe müügisaalis olevalt näidisstendilt akutrelli väärtusega 169 eurot.

22. septembril tankis seni kindlaks tegemata naine Rakvere vallas Tõrremäe külas tanklas sõiduautosse Citroen C8 79 liitrit kütust ja jättis 106-eurose arve tasumata.

23. septembril avastati, et Laekvere vallas Rahkla külas on kinnistult varastatud aurukatla malmradiaatoreid. Kahju on 2000 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused
24. septembril varastati Narvas Vestervalli tänaval ühiselamu keldriboksist jalgrattas väärtusega 300 eurot.

24. septembril varastati Narvas Kangelaste tänaval ehitusobjektilt akutrell väärtusega 200 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus
23. septembril kella 10 paiku varastati Türil Viljandi tänaval kaabliotsimisseadme signaaligeneraator. Kahju on 800 eurot.

Pärnumaa

Vargused
24. septembril kella 9 paiku avastati, et Tahkuranna vallas Reiu külas on garaažist varastatud võsa- ja mootorsaag. Kahju on 1370 eurot.

17. septembril südaöö paiku varastati Varbla vallas Paatsalu külas hoovist kümme akut ja alajaama trafo. Kahju on kokku 7150 eurot.

Raplamaa

Vargus
17. septembril kella 15 paiku varastati Juuru alevis Tallinna maanteel staadionilt mobiiltelefon Samsung. Kahju on 432 eurot.

Saaremaa

Vargus
Ööl vastu 24. septembrit varastati Kuressaares Aia tänaval asutuse ruumidest käekott koos dokumentide ja sularahaga. Kahju on selgitamisel.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.