Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-09-24 22:00:11)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 95 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 avaliku korra raske rikkumine, 72 varavastast kuritegu, neist 67 vargust. Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 10 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 288 väärtegu. Piirilt väljastati 2 sisenemiskeeldu, 2 Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

23. septembril kella 17 ajal teatati politseile, et Pae tänava korteris tungiti kallale 49-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 60-aastase mehe.

23. septembril teatati politseile, et kella 17 paiku tungis Tartu maanteel söögikohas klient kallale töötajale.

Vabaduse võtmine seadusliku aluseta

23. septembril kella 14 ajal teatati politseile, et Pae tänava korteris hoidis endine elukaaslane umbes tunni aja jooksul kinni 19-aastast naist, kes lõpuks hüppas II korruse aknast alla. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 33-aastase mehe, kiirabi viis naise haiglasse tervisekontrolli.

Vargused

Ööl vastu 23. septembrit varastati Linnamäe teele pargitud autolt spordikott riietega ja muid asju. Kahju kokku 1320 eurot.

Ööl vastu 23. septembrit varastati Juhkentali tänaval seisnud autolt esituled. Kahju kokku 5000 eurot.

Politseile teatati, et 9. ja 14. septembri vahel on Kadrioru piirkonnast varastatud kaheksa alatähist. Kahju kokku 3480 eurot.

Harjumaa

Vargused

23. septembri öösel prooviti Rae vallas ettevõtte territooriumilt varastada euroaluste kõrgendusi umbes 1500 euro väärtuses. Sündmuskohal peeti kinni ja politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 24-aastane mees.

23. septembril avastati, et Rae vallas on garaažidest varastatud tööriistu, trimmer ja kaks autoratast. Kahju kokku 892 eurot.

Ööl vastu 23. septembrit varastati Anija valla talust teler, kolm fotoaparaati ja kaks kõlarit. Kahjusumma on täpsustamisel.

Politseile teatati, et ööl vastu 17. septembrit varastati Harku vallas kastmisauto küljest bensiinimootoriga veepump Honda maksumusega 545 eurot ning kütust.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

22. septembril varastati Tartus Turu tänaval kaubanduskeskuse juurest musta värvi jalgratas Helkama. Kahju on selgitamisel.

Valeraha teade

19. septembril avastati Tartus Rüütli tänaval valuutavahetuspunktis kaks võltsimistunnustega USA 100-dollarilist rahatähte.

Valgamaa

Vargus

Ööl vastu 22. septembrit varastati Sangaste vallas Mäekülast punast värvi sõiduauto Audi A4 registreerimisnumbriga 816 AYN. Kahju on umbes 1100 eurot.

Viljandimaa

Kelmus

22. septembril laekus politseile teade, et üks viljandlane tasus internetis naistejaki eest 30 eurot, kuid ei saanud kaupa ega raha tagasi.

Võrumaa

Vargus

18. septembril avastati, et Vastseliina vallas Loosi külas on sisenetud lukustamata saunamajja ning varastatud diivan. Kahju on umbes 300 eurot.

Juhtumid piiril

23. septembril kella 9.30 ajal kontrollisid piirivalvurid Koidula maanteepiiripunktis Eestisse sisenemisel vanaemaga piirile saabunud 8-aastast last, kelle viisa oli kehtivuse kaotanud. Isikule kohaldati sissesõidukeeld ning laps ühes vanaemaga suundusid tagasi Venemaa Föderatsiooni.

23. septembril kella 23.25 ajal peeti Luhamaa maanteepiiripunktis Eestist lahkumisel kinni 71-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 48 päeva seadusliku aluseta, neist ühe päeva Eesti Vabariigis. Isikule määrati rahatrahv, kohaldati sissesõidukeeld kuueks kuuks ning lubati riigist lahkuda.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

22. septembril avastati, et Tapa vallas Jänedal on Tiigikalda tänaval asuvasse korterisse murtud ja varastatud akutrell, segumikser ja lihvija. Esialgne kahju on 100 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

23. septembri öösel tekkis Kohtla-Järvel Olevi tänaval asuvas korteris kaklus, mille käigus said kergemaid noahaavu 31- ja 35-aastane mees.

Vargused

Ööl vastu 23. septembrit tungiti läbi akna Narvas Elektri tänaval osaühingu kõrvalhoonesse ja varastati trimmer, survepesur, lihvmasin, tsirkulaar- ning elektrisaag. Kahju on 730 eurot.

Ööl vastu 23. septembrit murti Narvas Uusküla tänaval sõidukisse Opel Vectra ja varastati automakk ning tahavaatepeegel. Kahju on 155 eurot.

23. septembri öösel varastati Kiviõlis Pargi tänaval kooli katuselt 2000 euro väärtuses ehitusmaterjale.

23. septembril avastati, et Kohtla-Järvel Estonia puiesteel on korteriuks lõhutud ja toast ära viidud sülearvuti, kõvaketas ning hõbeehteid. Kahju on 580 eurot.

23. septembril varastati Narvas Kangelaste tänaval ehitusobjektilt käsiperforaator. Kahju on 500 eurot.

Võltsitud maksevahend

20. septembril ostsid kaks naist Narvas Mõisa tänaval turul juurvilja ja maksid võltsitud 50-eurose rahakupüüriga.

Raudteeõnnetus

23. septembril kell 14.15 sai 54-aastane naine Jõhvis Tartu põiktänava juures asuval raudteelõigul löögi veduri esiosalt. Löögi tagajärjel kukkus naine raudtee rööbaste kõrvale maha, kuna ta sai viga, siis viidi haiglasse. Asjaolud on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Vargus

17. septembril kella 15 paiku varastati Juuru alevis Tallinna maanteel staadionilt mobiiltelefon Samsung. Kahju on 432 eurot.

Saaremaa

Vargus

23. septembril varastati Kuressaares Ringtee tänaval asutuse territooriumilt veemahuti ja tööriistasid. Kahju on 550 eurot.



Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.