Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Reedel algavad Tammelinna päevad (2014-09-24 21:37:32)

Eeloleva reede, 26. septembri keskpäeval, algavad Tammelinna päevad, mille raames jagub erinevaid ettevõtmisi nädalaks.
Väärtustades Kultuuriministeeriumi poolt ellu kutsutud liikumisaastat, kutsume tartlasi reedest lõunapausi sisustama ühise jalutuskäiguga ajaloolise Tamme mõisa härrastemaja juurest Tamme staadionile, kus tutvustame ka laupäevaseid kehakultuuri ja tervise kontrolli alaseid ettevõtmisi.

Tööpäeva lõpus on koolis kodulookonverents, kus kuuleb mõndagi huvitavat Tamme mõisa ajaloost, millest on alal küllaltki vähe kirjalikke teateid. Kooli saab jääda kauemakski, sest jätkuvad Teadlaste Öö põnevad ettevõtmised.

Kümme aastat on Tammelinna päevad toimunud Vana-Tammelinna ja Kesk-Tammelinna asumites, tänavu on tegevused laienenud Uus-Tammelinna – välikino saab vaadata Tamme puiestee lõpus, Raudtee ja Tammetõru tänavate ristmikul.

Esmakordselt saavad tartlased Tammelinna päevade raames külastada ka Tartu Kristlikku Põhikooli, kus eluterve inimese olemusest mõtiskleb Tõnu Lehtsaar. Traditsiooniliselt jätkuvad menukaks osutunud kohtumisõhtud tuntud tammelinlastega.

Traditsiooniliselt kutsume ka tänavu end värskes õhus ühe- ja mitmekaupa liigutama ja linna heakorda panustades kokku koguma väärtuslikud tammetõrud Elistvere Loomapargile talvevarude täiendamiseks.

Täpsem ajakava: http://kultuuriaken.tartu.ee/?event=1411026991

Allikas: Tartu Linnavalitsuse pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.