Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-09-19 11:38:44)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 95 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 raske tervisekahjustus, 1 röövimine, 62 varavastast kuritegu, neist 42 vargust (8 eluruumidest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 9 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 8 inimest. Tabati 9 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 222 väärtegu. Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld, tuvastati 1 piirirežiimi või dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövimine
Politseile teatati, et 17. septembri kesköö paiku rööviti Õismäel 19-aastaselt noormehelt telefon, käekell ja sularaha.

Kehalised väärkohtlemised
17. septembril kella 1 paiku teatati politseile, et Sõle tänaval tungiti tüli käigus kallale 22-aastasele naisele.

17. septembril kella 14.30 ajal teatati politseile, et Kärberi tänava korteris tungiti kallale 35-aastasele naisele.

Vargus
17. septembril teatati politseile, et Olevimäel asuvast korterist on varastatud fotoaparaat, sülearvuti, sularaha, dokumente ja muid asju. Kahjusumma on täpsustamisel.

Süüteo toimepanemise tulemusena saadud vara omandamine, hoidmine ja turustamine
17. septembril peeti Tallinna sadamas kinni laevalt saabunud kaubik, milles olid Soomest varastatud rehvid ja veljed. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 22-aastase Leedu kodaniku.

Harjumaa

Vargus
17. septembril teatati politseile, et Anija vallas on keldriboksidest varastatud teler, kaks arvutit, auto rehvid ja võimendi ning jalgratas. Kahju kokku 869 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus
16. septembril varastati Põltsamaal Lossi tänaval muusikakooli juurest musta värvi lukustamata naiste jalgratas Retro. Kahju on selgitamisel.

Põlvamaa

Vargus
17. septembril avastati, et Vastse-Kuuste vallas Karilatsi külas on sisse murtud elumajja ning varastatud murutraktor ja metalli. Kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Vargused
Politseile laekus teade, et ajavahemikul 25. august kuni 7. september varastati Tartumaal Maramaa külas eramaja hoovist lukustatud kompaktlaadur JCB 170 registreerimisnumbriga 3526TA. Kahju on umbes 23 000 eurot.

Politseile laekus teade, et 10. septembril varastati Tartus Kalevi tänaval rattahoidlast lukustatud lilla-valget värvi jalgratas Scott. Kahju on 350 eurot.

Kelmus
Politseile laekus teade, et üks tartlane soovis internetist osta kuldketti, mistõttu kandis ettemaksuna müüja arvele 200 eurot, kuid ehet talle ei saadetud ning raha ei tagastatud.

Valgamaa

Vargus
17. septembril teatati politseile, et Otepää vallas Mägestiku külas on rehe alt varastatud murutraktor. Kahju on umbes 2000 eurot.

Viljandimaa

Vargus
13. septembril avastati, et Suure-Jaani vallas Jaska külas on taluõuelt varastatud ehitusmaterjali ja laste kiigud. Kahju on umbes 300 eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine
16. septembril teatati politseile, et Urvaste vallas korteris lõi 42-aastane mees oma 44-aastast elukaaslast. Politsei selgitas, et mees oli kaine, kannatanu fikseeris oma vigastused traumapunktis.

Juhtum piiril

17. septembri hommikul kontrollisid piirivalvurid Koidula maanteepiiripunktis Mercedes Benzi juhtinud 60-aastast meest. Piirivalvur tuvastas, et juht oli alkoholi tarvitanud. Mees kõrvaldati juhtimiselt ning tema suhtes alustati väärteomenetlust. Sõiduk paigutati piiripunkti parklasse ning isik lahkus piiripunktist jalgsi Eestisse.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus
17. septembril kella 3.50 paiku lõhuti Rakveres Lõõtspilli tänava kaubanduskeskuse ukseklaas ja varastati erinevaid tööriistu. Kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Vargus
17. septembril teatati politseile, et Vaivara vallas Peeterristi külas lõhuti suvila ukselukk ja varastati televiisor ning muid esemeid. Kahju on 500 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
17. septembril kella 11.40 paiku löödi Pärnus Rähni tänaval asuva maja hoovis 42-aastast meest.

Vargused
Ajavahemikul 7.– 13. september tungiti Saarde vallas Saarde külas sisse talu kõrvalhoonesse ja varastati erinevaid tööriistu. Kahju on 1244 eurot.

Ajavahemikul 16.– 17. september murti sisse Pärnus Savi tänaval asuvasse hoonesse ja varastati keevitusagregaat. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 13.– 14. september varastati Pärnus Kirsi tänaval asuvast korterist kiviga kuldsõrmus. Kahju on 400 eurot.

Ajavahemikul 15.– 17. september murti Tori vallas Muraka külas sisse taluhoonesse ning varastati kompressor ja torulõiketangid. Kahju on 535 eurot.

Raplamaa

Vargus
Ajavahemikul 13.–17. september varastati Kohila vallas Urge külas ehitusobjektilt erinevaid tööriistu, ehitusmaterjali, kaks kanistrit bensiiniga ja kanister õliga.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.