Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-09-17 17:04:04)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 116 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 röövimist, 77 varavastast kuritegu, neist 54 vargust (6 eluruumidest, 3 sõidukitest). Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest. Tabati 12 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 270 väärtegu. Piirilt väljastati 7 sisenemiskeeldu, tuvastati 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine, 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemised
16. septembril teatati politseile, et kella 6.15 ajal tungis töökaaslane Laki tänava hoones kallale 21-aastasele mehele.

Ähvardamine
16. septembril kella 15.50 ajal teatati politseile, et Raua tänava korteris ähvardati vägivallaga 39-aastast naist. Politsei viis asjaolude selgitamiseks jaoskonda joobetunnustega 33-aastase mehe.


Vargused
Ööl vastu 16. septembrit varastati Haaberstis Paldiski maanteel ettevõtte territooriumilt haagis ja tõstuks. Kahju kokku 7800 eurot.

Ööl vastu 16. septembrit varastati Raudtee tänaval seisnud mootorpaadilt mootor koos juhtimisplokiga. Kahju kokku 4620 eurot.

Harjumaa

Vargused
Ööl vastu 16. septembrit varastati Viimsi vallas ehitussoojakust tööriistu. Esialgne kahjusumma 900 eurot.

Ööl vastu 16. septembrit varastati Kose vallas Ardus parklas seisnud sõiduautost stereosüsteem, tööriistu ja jalatsid. Kahju kokku 345 eurot.

Ööl vastu 16. septembrit varastati Kernu vallas ehitusjärgus majast tööriistu. Kahju kokku 720 eurot.

Ööl vastu 16. septembrit varastati Kosel lukustamata trepikojast lukustamata jalgratas Dunlop ning jalatsid. Kahju kokku 150 eurot.

16. septembril varastati Harku vallas Rannamõisas eramust arvuti ja mängukonsool. Kahju kokku 880 eurot.

Nädalavahetuse jooksul varastati Viimsi vallas Lubjal garaažist murutraktor ja surfilohe. Kahju kokku 4192 eurot.

Meresõiduohutus
13. septembril kella 18.25 ajal pidas Tallinna kordoni kaatripatrull Pirita jahisadama basseinis kinni jetti juhtinud 34-aastase mehe, kel puudus esitamiseks jetijuhi tunnistus. Mehele määrati kiirmenetluse korras rahatrahv 25 trahviühikut (100 eurot).

Sisenemiskeeld
16. septembril saabus lennuga Moskvast 22-aastane Ukraina kodanik, kelle passis oli lühiajaline Leedu Schengeni viisa. Mees oli andnud viisa saamisel teadlikult valeandmeid ega suutnud põhjendada oma reisieesmärki. Mehele vormistati sisenemiskeeld.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus
12. septembril avastati, et Kõlleste vallas Veski külas on sisse murtud eramusse ja kõrvalhoonesse ning varastatud tööriistu ja alkoholi. Kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Vargused
15. septembril avastati, et Tartus Ringtee tänaval on sisse murtud kontoriruumidesse ning varastatud lauaarvuti, server ja selle lisaaku, kontoritarbeid, alkoholi ja teisi esemeid. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on 3992 eurot.

15. septembril avastati, et Tartus Võru tänaval on rattahoidlast varastatud lukustatud musta värvi jalgratas Muddyfox. Kahju on 168 eurot.

Valgamaa

Varguskatse
16. septembril kella 11.30 ajal teatas kaupluse turvatöötaja, et tabas Valgas Jaama puiesteel mehe, kes kliendilt käekotti püüdis varastada. Politsei kontrollis juhtunu asjaolusid ning pidas 47-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Viljandimaa

Asja omavoliline kasutamine
Ööl vastu 16. septembrit varastati Suure-Jaani vallas Ivaski külast sõiduk Volkswagen Transporter. Autoomaniku taskust olid sõiduki võtmed kadunud. Otsitav sõiduk leiti Viljandi vallas kraavist. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavatena kinni 17-aastase ja 18-aastase neiu. Tekitatud kahju on selgitamisel.

Vargused
15. septembril laekus politseile teade, et Suure-Jaani vallas Arjadi külas on talumajast varastatud erinevaid väärisesemeid ja münte. Kahju on 1840 eurot.

16. septembril teatati politseile, et Kõpu vallas Vanaveski külas on lukustamata talumajast varastatud 50 kg suhkrut, 14 kg mett, 30 l diislikütust, erinevaid tööriistu ja teisi esemeid. Kahju on 1237 eurot. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 36-aastase mehe.

Võrumaa

Asja omavoliline kasutamine
16. septembril sai politsei teate, et Sõmerpalu vallas põleb üks sõiduk. Kontrollimisel ilmnes, et sama Opel oli öösel varastatud Osula külast, sellega oli kraavi sõidetud, lõhutud masina aknaklaasid ning süüdatud salong. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Juhtumid piiril

16. septembril kell 11.00 avastas Mustvee kordoni mootorpaadi toimkond Peipsi järvest ebaseaduslikult püügile asetatud ühe jada nakkevõrke. Võrkudes kala ei olnud. Piirivalvurid eemaldasid võrgud püügilt. Juhtumi lahendamisega tegeleb edasi keskkonnainspektsioon.

16. septembril kella 18.40 ajal peeti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel kinni Venemaa Föderatsiooni registreerimismärgiga sõiduauto Saab, mille identifitseerimistähised olid manipuleerimistunnustega. Sõidukit juhtis Venemaa Föderatsiooni kodanik. Sõiduk paigutati Luhamaa piiripunkti tolli arestiaeda, autojuhil lubati lahkuda.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused
15. septembril murti Tamsalu vallas Uudekülas sõiduautosse Volkswagen ja varastati makk-raadio ning kõlar. Kahju on 170 eurot.

16. septembril kella 1 ajal tungiti läbi lõhutud aknaklaasi Kadrina alevikus Viitna teel asuvasse kauplusesse ja varastati erinevaid sigarette ning alkoholi. Esialgne kahju on 1500 eurot.

16. septembril avastati, et Laekvere vallas Venevere külas on talus seisvast traktorist varastatud 65 liitrit diislikütust ning kaks akut. Kahju on 284 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine
16. septembril lõi tundmatu mees Narvas Tallinna maanteel asuvas kaubakeskuses konflikti käigus 54-aastast meest.

Vargused
15. septembril varastati Kohtla-Järvel Maleva tänaval asuva kooli garderoobis poisi jopetaskust mobiiltelefon. Kahju on 150 eurot.

Ööl vastu 16. septembrit varastati Narvas Võidu tänaval sõiduautolt Saab rattad. Kahju on 600 eurot.

Sissetung
16. septembril avastati, et Narvas Paemurru tänaval on eramusse tungitud. Tekitatud kahju on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargused
15. septembri õhtul murti Haapsalus Kuuse tänaval sisse garaaži ning varastati sõiduauto Mercedes Benz ja murutraktor. Kahju on selgitamisel.

Ajavahemikul 12.– 13. september varastati Haapsalus Tamme tänavalt trepikoja käsipuu külge lukustatud jalgratas. Kahju on 310 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
16. septembri õhtul kella 22.30 paiku löödi Pärnus Vana-Sauga tänaval omavahelise sõnavahetuse käigus 17-aastast neidu. Võimalikud lööjad on politseile teada.

Röövimine
Politseile teatati, et 6. septembri varahommikul tungiti Pärnus Mai tänaval kallale 26-aastasele mehele ning võeti temalt jõudu kasutades ära jalatsid ja muid esemeid. Kahju on 65 eurot.

Vargused
Ajavahemikul 8.–16. september tungiti Tori vallas Oore külas sisse garaaži ja varastati murutrimmer-võsaniiduk. Samas varastati õuealalt aiakäru ning neli valgustit. Kahju on 1024 eurot.

Raplamaa

Kelmus
16. septembril peteti Kehtna vallas Kaerepere külas 76-aastaselt naiselt välja 2000 eurot. Naisele anti teada, et tema lähedane põhjustas avarii ning selles kannatada saanu ravikulude hüvitamiseks on raha vaja. Hiljem sai naine oma lähedasega peetud telefonikõne käigus teada, et temaga on kõik korras ja õnnetust ei ole toimunud.

Vargus
Politseile teatati, et ajavahemikul 1.–7. september murti Järvakandis Rahu tänaval sisse puukuuri ja varastati küttepuid. Täpne kogus ja kahjusumma on selgitamisel.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.