Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-09-16 17:26:28)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 141 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 röövimist, 85 varavastast kuritegu, neist 66 vargust (8 eluruumidest, 3 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. tabati 12 Alkoholijoobes ja 3 narkojoobes sõidukijuhti, tuvastati 1 narkootikumide omamise või tarbimise juhtum. Registreeriti 332 väärtegu. Piirilt väljastati 3 sisenemiskeeldu, tuvastati 2 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist, 1 salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
15. septembril kella 12 paiku teatati politseile, et Pelguranna tänava majas tungiti tüli käigus kallale 62-aastasele naisele.

15. septembril teatati politseile, et kella 10.20 ajal tungiti Loitsu tänava korteris kallale 50-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 56-aastase mehe.

15. septembril kella 22 ajal teatati politseile, et Linnamäe teel tungiti tüli käigus kallale 61-aastasele naisele.

Harjumaa

Vargus
Ööl vastu 15. septembrit varastati Anija vallas kuuridest erinevaid tööriistu. Kahju kokku 710 eurot

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine
14. septembri öösel sai politsei väljakutse Tartus Kaunase puiesteele, kus kaks taksoga sõitnud meest keeldusid arvet tasumast ning lõid taksojuhti. Lööjad olid sündmuskohalt põgenenud.

Vargus
13. septembril avastati, et Ülenurme vallas Uhti külas Nõlva teel on kolmest põllutöömasinast varastatud kokku umbes 300 liitrit diislikütust. Kahju on selgitamisel.

Omavoliline sissetung
15. septembril lõhkus 38-aastane mees Tartus Kastani tänaval elumaja aknaklaasi ning tungis sisse endise elukaaslase korterisse. Politsei pidas sissetungija kuriteos kahtlustatavana kinni.

Valgamaa

Omastamine
15. septembril avastati Valgas Võru tänaval, et maja hoovist on omastatud saag Husqvarna. Kahju on 350 eurot.

Vargus
Ööl vastu 15. septembrit varastati Taheva vallas Tsirgumäe külas sanatooriumi kõrvalhoonetest lehtpuhur, survepuhur ja võsalõikur. Kahju on umbes 1500 eurot.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine
15. septembril sai politsei väljakutse Viljandis Riia maanteel korterisse, kus alkoholi tarvitanud 36-aastane naine lõi peretüli käigus gloobusega 39-aastasele mehele pea piirkonda ja kriimustas teda.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargused
15. septembril teatati politseile, et Narvas Rakvere tänava poest varastati uus mantel ja kümme jopet. Kahju on 695 eurot.

15. septembril teatati politseile, et Narvas Kreenholmi tänava kutseõppekeskuse juurest varastati jalgratas Classic. Kahju on 399 eurot.

Omastamised
15. septembril kella 12.30 paiku omastati Narvas Daumani tänava korteris mobiiltelefon Samsung. Kahju on täpsustamisel.

15. septembril omastati Narva Tallinna maantee kaubanduskeskuses mobiiltelefon Samsung. Kahju on 600 eurot.

Tubakatoodete käitlemise korra rikkumine
15. septembril kella 3.50 paiku avastas Narva-Jõesuu kordoni mootorpaadi patrull Narva lahelt musta kilega ümbritsetud pakid, mis olid omavahel kinni seotud ja mida vedas ratastega vesiliikur. Inimesi vesiliikuri ja pakendite juures ei avastatud. Piirivalvurid toimetasid Narva-Jõesuu kordonisse 48 pakki, milles oli kokku 37200 Vene Föderatsiooni maksumärkidega sigaretti

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine
14. septembril kella 06.30 paiku löödi Türil Kalevi tänaval asuval platsil 20-aastast noormeest. Võimalikud lööjad on politseile teada.

Vargused
Ööl vastu 13. septembrit varastati Paides Keskväljakul asuvas toitlustusasutuses trepikoja nagisse riputatud dressipluusi taskust mobiiltelefon.

Ajavahemikul 11.–14. september murti Paides Pärnu tänaval sisse kahte majja ning majades paisati asju segamini. Varastatud esemete loetelu ja tekitatud kahju on selgitamisel.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
15. septembril kella 20.15 paiku tõugati isiklike suhete pinnal tekkinud tüli käigus 15-aastast noormeest. Tõukaja on politseile teada.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
13. septembril kella 3 paiku löödi Tahkuranna vallas Uulu külas Riia maanteel asuva toitlustusasutuse lähistel tekkinud tüli käigus 24-aastast meest.

Vargused
Ööl vastu 15. septembrit varastati Pärnus Tui tänaval asuva maja hoovist sõiduauto VW Golf. Auto leiti hommikul Pärnus Suur-Jõe ja 3. Jõe tänava ristmikult avariilisena. Kahju on selgitamisel.

Politseile teatati, et ajavahemikul 7.–10. september murti Pärnus Pirni tänaval sisse garaažiboksi ja varastati erinevaid tööriistu. Kahju on 215 eurot.

Ajavahemikul 8.–11. september on esialgse hinnangu kohaselt võtit kasutades sisenetud Tahkuranna vallas Laadi külas asuvasse suvilasse ja sealt varastatud alkohoolseid jook. Samas asuvast garaažist ja kuurist varastati kaks mootorsaagi, tööriistakomplektid, trimmer ja aiakäru. Kahju on 1250 eurot.

12. septembril tungiti Paikuse vallas Silla külas sisse elamusse ja garaaži ning varastati alkohoolseid jooke ja mootorsaag. Kahju on 310 eurot.

Saaremaa

Vargus
Ajavahemikul 1. august kuni 9. september varastati Valjala alevikus asuva asutuse kütuselaost 715 liitrit diislikütust. Kahju on 854 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.