Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumis 38. nädalal (2014-09-15 05:03:39)

Esmaspäev, 15. september


- Põllumajandusminister Ivari Padar külastab Terevisiooni, kus räägib arengutest Eesti toidu edendamisel.

- Minister Padar kohtub Setomaa esindajatega.

- Minister Padar kohtub Moldova suursaadiku Victor Guzuniga.

Teisipäev, 16. september

- Minister Ivari Padar annab kell 9.50-10.35 Laagna gümnaasiumis 10. klassidele külalistunni, kus räägib Eesti toidust. Koolikülastus toimub Toiduliidu Eesti toidu teavituskampaania ning riigi- ja toidutootjate toidukultuuri edendamise tegevuste raames.

- Kell 12 osaleb minister Padar Toiduliidu korraldatud ühiskonnategelaste ja tippjuhtide toiduvalmistamisüritusel Kalamaja Kokaklubis. Üritus toimub Toiduliidu Eesti toidu teavituskampaania raames.

- Algusega kell 10.30 toimub Põllumajandusameti suures saalis (Teaduse 2, Saku) ploomirõugete infopäev. Põllumajandusamet räägib haiguse monitooringust ja järelevalvest ning Põllumajandusuuringute Keskus viiruse analüüsimisest laboris.

- Eesti Taimekasvatuse Instituudis, Jõgeval toimub projekti "Nordic-Baltic Network on soybeans" seminar, kus tutvustatakse projekti partneritele ja huvilistele ETKI-s läbiviidud sojaoa alaseid uurimusi. Külastatakse ka sojaoa katsepõldu, ETKI laboreid ning geenipanka.

- Järvakandi Kultuurihallis toimub sügisene konsulentide teabepäev, mille raames tutvustatakse mh MAK 2014-2020 investeeringumeetmeid, mahepõllumajanduse arengukava aastani 2020, sigade aafrika katkuga seonduvaid teemasid ja Maaelu Edendamise Sihtasutuse pakutavate tagatiste, laenude ja finantsinstrumentide võimalusi.

Kolmapäev, 17. september

- Põllumajandusminister Ivari Padar osaleb Harjumaa Omavalitsuste Liidu volikogu istungil, kus on arutlusel põllumajanduse ja maaelu teemad.

- 17. ja 18. septembril toimub Tallinnas XVII Balti riikide tõuaretuse konverents, mida korraldab Jõudluskontrolli Keskus koostöös Eesti Maaülikooliga.

- 17. ja 18. septembril toimuvad Jänedal Maamajanduse Infokeskuses Leader-meetme rakendamise infopäevad kohalike tegevusgruppide esindajatele.

Neljapäev, 18. september

- Minister Padar osaleb valitsuse väljasõiduistungil Läänemaal.

- Kell 12-15 toimub põllumajandusministeeriumis maaelu arengukava 2014-2020 meetme "Majandustegevuse mitmekesistamine maapiirkonnas mittepõllumajandusliku tegevuse suunas" peamiste põhimõtete ja hindamiskriteeriumide arutelu esindusorganisatsioonidega ning huvitatud osapooltega.

- 18. ja 19. septembril toimub 21. korda Eestis resideeruvate diplomaatide ringreis, mis sellel aastal keskendub Lääne-Eesti ja Pärnumaa kalandusele. Tutvutakse erinevate kalatööstuste, rannakalanduse ja angerjakasvatusega.

Reede, 19. september

- Põllumajandusminister Ivari Padar kohtub seakasvatajatega, kellega arutatakse seakatkuga seotud teemasid.

- Minister Padar osaleb Viljandis Maaelu Edendamise Sihtasutuse uue hoone avamisel.

Allikas: Põllumajandusministeerium


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.