Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti tootjad Riia toidumessil (2014-09-04 16:01:37)

4. - 7. septembrini kestab Läti pealinnas Riias 19. rahvusvaheline toidu-, tehnoloogia – ja pakendimess Rigafood 2014, mida peetakse Baltimaade suurimaks toidumessiks. Põllumajandus-Kaubanduskoda (EPKK) korraldab messil taas Eesti tootjate ühisstendi, kus tänavu tutvustavad oma tooteid DGM Shipping, Estonian Spirit, Kadarbiku Köögivili ja Sveba-Dahlen. Eesti 36ruutmeetrine stend nr D40/E41 asub hallis 2.

EPKK turunduse projektijuhi Marget Viskovi sõnul otsivad Eesti tootjad turgu oma toodetele eelkõige lähinaabrite juures. Estonian Spiriti Moe peenviinavabrik tutvustab messil oma tooteid: viinasid Moe 1886, Moe Mahe 1886 (mahetoode) ja uudistootena Sangaste rukkist valmistatud viina Silver Swan Pure Rye. Need tooted on valmistatud Eesti teraviljast toodetud piiritusest. Kadarbiku Köögivilja tooted on müügil Läti kõigis neljas suuremas jaekaupluste ketis (Prisma, Rimi, Stockman, Maxima). Firma tutvustab messil oma uusi tooteid - sidrunijooki, mandariinijooki ja greibijooki. Lisaks on kaasas veel suur valik erinevaid mahlasid ja smuutisid, mis juba on võitnud lätlaste südamed.

Allikas: Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja 04.09.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.