Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti Maaülikool kuulub põllumajanduse ja metsanduse valdkonnas maailma 200 parima ülikooli hulka (2014-09-02 14:01:30)

Rahvusvahelise konsultatsioonifirma Quacquarelli Symonds (QS) edetabelis „QS World University Rankings by Subject“ jõudis Eesti Maaülikool põllumajanduse ja metsanduse valdkonnas maailma 200 parima ülikooli hulka, olles 151.-200. kohal.

Eesti Maaülikooli rektor Mait Klaasseni sõnul on kahesaja parima ülikooli hulka kuulumine ülikooli vastutusvaldkondades suur saavutus, kuna teadusmaastikul konkureeritakse tuhandete ülikoolidega: „Rahvusvaheliselt tsiteeritumate ülikoolide hulgas olemine on tunnustus – see näitab, et ka suhteliselt väikese riigi ning väikese ülikooli õppe- ja teadustöö kvaliteet on väga kõrge.“

Pingeridade koostamisel arvestab QS ülikooli mainet vastava eriala teadlaste ja tööandjate seas ning publikatsioonide tsiteeritavust. Teadusajakirjade andmebaasi Thomson Reuters Essential Science Indicators statistika järgi kuulub Eesti Maaülikool maailmas 1% enim viidatud teadusasutuste hulka taime- ja loomateaduse valdkonnas.

Allikas: Eesti Maaülikooli 02.09.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.