Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-09-02 13:55:16)


Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 94 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 tapmine, 1 röövimine, 58 varavastast kuritegu, neist 52 vargust (5 eluruumidest, 5 sõidukitest). Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 6 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 256 väärtegu. Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld ning 3 EL, EMP ja CH kodanike sisenemist keelavat kirjalikku teadet, tuvastati 2 Schengeni viisaeeskirja rikkumist, 11 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
1. septembril kella 5 paiku teatati politseile, et Pae tänaval tungiti kallale 41-aastasele mehele.

1. septembril kella 12.10 ajal teatati politseile, et Ehitajate teel asuvas lõbustuskohas tungiti kallale 53-aastasele mehele.

1. septembril kella 17 paiku teatati politseile, et Sütiste tee korteris tungiti kallale 63-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 68-aastase mehe.

1. septembril kella 21.45 paiku teatati politseile, et Toom-Kuninga tänava korteris tungiti kallale 50-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 50-aastase mehe.

Vargused
Nädalavahetuse jooksul varastati Kadaka teel asunud konteinerist tööriistu. Kahju kokku umbes 4000 eurot.

1. septembril varastati Suurtüki tänaval seisnud kaubikust fotoaparaat, tahvelarvuti, sularaha, kotid riietega ja muid asju. Kahju kokku umbes 7750 eurot.

Nädalavahetuse jooksul varastati Ehitajate tee korterist fotokaamera koos objektiiviga ja naiste käekell. Kahju kokku 1100 eurot.

Harjumaa

Vargused
Ööl vastu 1. septembrit varastati Padise vallas korterist teler, tahvelarvuti ja sularaha. Kahju kokku 880 eurot.

Politseile teatati, et ööl vastu 30. augustit varastati Keila vallas Kloogarannas abihoonest jalgratas GT Avalanche. Kahju kokku 308 eurot.

Omavoliline sissetung
1. septembril kella 10. 30 paiku teatati politseile, et Naissaarel on ühe maja uksel lõhutud lukk ning majas sees on asju laiali loobitud. Tallinna kordoni patrullkaatri meeskond pidas saarel kahtlustatavana kinni ja viis jaoskonda alkoholijoobe tunnustega 55-aastase mehe.

Seadusliku aluseta riigis viibimine
1. septembril soovis lennuga Kiievisse riigist lahkuda Ukraina kodanik, kellel oli mitmekordne Schengeni viisa, kuid ei olnud viibimisõigust lubavate päevade arvu täitumisel lahkunud Schengeni viisaruumist. 53-aastasele naisele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks, määrati kiirmenetlusega rahatrahv 120 eurot ning sisenemiskeeld 2 aastaks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus
29. augustil avastati, et Tabivere vallas Koogi külas on sisse murtud talumaja kõrvalhoonesse ning varastatud murutraktor ja kobestaja. Kahju on umbes 1000 eurot.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine
29. augustil sai politsei teate, et Tartus Sõbra tänaval elumajas tungis alkoholijoobes 46-aastane isa kallale oma 22-aastasele tütrele. Kannatanu esmaabi ei vajanud.

Vargused
28. augusti õhtul avastati, et Tartus Ravila tänaval on kortermaja lukustatud keldrist varastatud tumehalli värvi jalgratas Helkama. Kahju on 220 eurot.

31. augustil varastati Tartus Kolde tänaval eramaja magamistoa sahtlist 50 eurot ning kuldsõrmus. Kahju on 100 eurot.

Valeraha teated
Ajavahemikul 27. augustist 1. septembrini avastati Tartus sularahakeskuses kolm võltsimistunnustega 2-eurost münti ning 50- ja 100-eurone rahatäht.

1. septembril anti politseile Tartus üle võltsimistunnustega 50-eurone rahatäht, mille omanik avastas, kui püüdis välisriigis valuutat vahetada ning selle rahatähe vastuvõtmisest keelduti.

Valgamaa

Vargused
30. augustil varastati Valgas Kesk tänaval ehitusjärgus kortermaja juurde paigutatud tellingutelt akutrell Makita. Kahju on umbes 300 eurot.

Politseile teatati, et ööl vastu 1. septembrit murti Tõlliste vallas Jaanikese külas tanklas tankuri lukk ning varastati 2685 liitrit diislikütust. Kahju on 3195 eurot.

Viljandimaa

Vargus
30. augustil teatati politseile, et viimase nädala vältel on Suure-Jaani vallas Karjasoo külas sisse murtud talumajja ja kuuri, kust varastati saag, oksakäärid, elektripliit, kõlarid, kitarr, alkoholi ja teisi esemeid. Täpne kahju on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused
Ööl vastu 29. augustit tungiti Rakveres Narva tänaval aiaga piiratud osaühingu territooriumile, kust varastati 30 kilogrammi roostevabaterast. Kahju on 38 eurot.

1. septembril lõhuti Kundas Pargi tänaval kolmel sõiduautol aknaklaasid ja varastati omanikele kuulunud esemeid. Esialgne kahju on 430 eurot. Sündmuse asjaolud on veel selgitamisel.

Ööl vastu 1. septembrit varastati Laekveres Töökoja teel veoauto Volvo küljest summuti, tööriistakasti tabalukk ja tööriistakastist võtmetekomplekt. Kahju on 605 eurot.

Ida-Virumaa

Tapmine
1. septembri hommikul leiti Kiviõlis Aasa tänaval korteris 51-aastase mehe vägivallatundemärkidega surnukeha. Kahtlustatavatena peeti kinni 47- ja 54-aastane mees.

Vargused
1. septembril avastati, et Narvas Uusküla tänaval on keldiboksist varastati jalgratas väärtusega 350 eurot.

1. septembri öösel tungiti Jõhvis Rakvere tänaval kaubalattu, kust varastati tubakatooteid. Kahju on täpsustamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused
27. augustil avastati, et Tõstamaa alevikus Ehitajate teelt on lukustamata kõrvalhoonest varastatud murutrimmer Husqvarna koos lisaseadmetega. Kahju on 710 eurot.

Ööl vastu 28. augustit varastati Tõstamaa alevikus Nooruse tänaval trepikojast jalgratas Cross. Kahju on 200 eurot.

Raplamaa

Vargused
1. septembril kell 7.30 avastati, et Kehtna vallas Ahekõnnu küla lähedal on harvesterist varastatud tööriistakohver. Lõhkumise ja vargusega seotud kahjud on selgitamisel.

Ööl vastu 1. septembrit varastati Järvakandi alevikus Energia tänaval asutuse territooriumil parkinud kahest sõidukist kokku 450 liitrit diislikütust . Kahju on 608 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 02.09.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.