Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 36. nädala eelinfo (2014-09-01 05:10:11)

Esmaspäev, 1. september
- Põllumajandusminister Ivari Padar osaleb Eesti Maaülikooli uue õppeaasta avaaktusel.
- Minister Ivari Padar külastab seoses Venemaa poolt Euroopa Liidu toidukaupadele kehtestatud sanktsioonidega Võrus asuvat Valio Eesti AS juustutööstust.
- Veterinaar- ja Toiduameti peadirektor Ago Pärtel ja Põllumajandusministeeriumi toiduohutuse osakonna juhataja asetäitja Pille Tammemägi osalevad Poolas Pulawys toimuval Baltimaade ja Poola põllumajandusministeeriumide ning veterinaarametite esindajate kohtumisel sigade Aafrika katku teemal. Arutuse all taudi leviku tõkestamiseks rakendatud ennetus- ja tõrjemeetmed ning edasised tegevused.

Teisipäev, 2. september
- Minister Ivari Padar osaleb valitsuskabineti nõupidamisel.
- 2. - 5. septembrini toimub Tallinnas Euroopa ja Vahemeremaade Taimekaitseorganisatsiooni (EPPO) Fütosanitaarmeetmete Komisjoni ekspertide 58. töörühm. Kõne all on rahvusvahelised fütosanitaarmeetmete standardid, mis käsitlevad puidu rahvusvahelist liikumist, masinate ja seadmete rahvusvahelist liikumist, kasvusubstraatide rahvusvahelist liikumist.

Neljapäev, 4. september
- Minister Ivari Padar kohtub Brüsselis Euroopa Parlamendi president Martin Schulziga. Kohtumisel on kõne all Venemaa poolt Euroopa Liidu toiduainetele kehtestatud sisseveokeeld ja ühised kriisilahendusmeetmed toidusektorile.
- Minister Ivari Padar annab Brüsseli Eesti esinduse ja Eestist pärit Euroopa Komisjoni ametnikele ülevaate Venemaa poolt Euroopa Liidu toidukaubale kehtestatud sisseveokeelust ja selle mõjudest.
- Ministeeriumi suures saalis toimub Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi 2014-2020 rakenduskava keskkonnamõju strateegilise hindamise programmi avalikustamine.
- Ministeeriumi väikses saalis toimub Maaelu Edendamise Sihtasutuse nõukogu koosolek.

Reede, 5. september
- Minister Ivari Padar osaleb Brüsselis toimuval erakorralisel Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusnõukogu istungil. Kõne all on Venemaa poolt Euroopa Liidu toiduainetele kehtestatud sisseveokeeld. Ministrit saadavad põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Illar Lemetti, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron ning eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Madis Pärtel.

Laupäev, 6. september
- Ülenurmel asuvas Eesti Põllumajandusmuuseumis toimub Tartu sügisnäitus ja näitus "Tõuloom 2014". Lisateave www.epm.ee<http://www.epm.ee/>.


Allikas: Põllumajandusministeeriumi pressiteade





Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.