Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Konkurss „Aasta Puitehitis 2014“ on avatud (2014-08-30 10:19:19)

Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liit ning Puuinfo kuulutavad välja konkursi “Aasta Puitehitis 2014”, et premeerida silmapaistvate puitehitiste autoreid. Tööde esitamise tähtaeg on 3. oktoober 2014.

Tänavu 12. korda toimuvale konkursile on oodatud ehitised (hooned, rajatised) või ehitiste grupid, mis on valmis või valmivad hiljemalt 30.09.2014. Konkursile ei lubata varasematel puitarhitektuuri konkurssidel osalenud ehitisi. Esitatud ehitise juures peab puit olema domineerivaks materjaliks. “Aasta Puitehitise” konkursitööde hindamisel võetakse aluseks hoone või objekti arhitektuuriline lahendus, sotsiaalne kontekst, puitmaterjali kasutus ja ehitustehniline kvaliteet.

Töid võivad esitada nii era- kui ka juriidilised isikud. Võistlustingimused ja lisainfo leiate Puuinfo kodulehelt <http://www.puuinfo.ee/> www.puuinfo.ee.

Ehitise konkursile esitamise tähtaeg on 3.10.2014.

Konkursi tulemused kuulutatakse välja 6. novembril KUMUs (Weizenbergi 34/Valge 1, Tallinn) toimuval arhitektuurikonverentsil “Puit - homse elukeskkonna võti”. Esitatud töid tutvustatakse KUMUs toimuval auhinnatseremoonial ja Puuinfo kodulehel. Peapreemia (2 000 €) paneb Välja Eesti Kultuurkapital ja see antakse võitnud ehitise arhitektile.

Eripreemiate väljaandjad:

UPM-Kymmene Otepää AS - “UPM-Kymmene Otepää vineeriauhind 2014” ( 1000€) 


ArcWood (Peetri Puit OÜ) - arhitektile või insenerile “Arcwoodi liimpuidu auhind 2014” (1000€)

Rait AS (Raitwood) - “Raitwood’i fassaadiauhind 2014” (1000€)

Mullu tunnistati 23 osalenu seast auhinna „Aasta Puitehitis” võitjaks ÖÖ-ÖÖ Arhitektide (Ülo Tarmo Stöör, Lembit-Kaur Stöör ja Kätlin Ölluk) projekteeritud rannamaja Laulasmaal. Võidutöö silmapaistvate omadustena tõi žürii esile keerukat ja põnevat arhitektuurset lahendust ning seda kirjeldati kui läbimõeldud, hästi planeeritud ja praktilist, kuid samas sooja ja hubasena mõjuvat kodu.

Allikas: Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liidu pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.